Οδοιπορικό στην Πρέβεζα, στην Ύπαιθρο Χώρα της Παρασκευής!
Η Πρέβεζα, που έχει χαρακτηριστικά ενός νησιού, αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό του οδοιπορικού της «ΥΧ» στην ηπειρώτικη γη. Πρόκειται για έναν νομό όπου τα κηπευτικά, και ειδικότερα η ντομάτα και το αγγούρι, αποτελούν το κύριο εισόδημα για την πλειονότητα των παραγωγών της περιοχής, γεγονός που γίνεται αντιληπτό από τα αμέτρητα θερμοκήπια που συναντά κανείς κατά μήκος των διαδρομών του.
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιος Σταμενίτης, με αφορμή την ημερίδα «Παραγωγή υδροπονικών κηπευτικών: Διατροφική αξία και επιπτώσεις στο περιβάλλον», που πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μίλησε στο YpaithrosTV για το πρόγραμμα “Ανάπτυξη Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών” που πρόκειται να ανοίξει σύντομα.
Ο Γενικός Διευθυντής της θερμοκηπιακής μονάδας υδροπονικής παραγωγής λαχανικών και μυρωδικών “Μαγικός Κήπος”, Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος, με αφορμή την ημερίδα «Παραγωγή υδροπονικών κηπευτικών: Διατροφική αξία και επιπτώσεις στο περιβάλλον», που πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μίλησε στο YpaithrosTV, σχετικά με τη σημασία προβολής της υδροπονίας
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιος Σταμενίτης, με αφορμή την ημερίδα «Παραγωγή υδροπονικών κηπευτικών: Διατροφική αξία και επιπτώσεις στο περιβάλλον», που πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μίλησε στο YpaithrosTV για το πρόγραμμα “Ανάπτυξη Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών” που πρόκειται να ανοίξει σύντομα.
Ο Γενικός Διευθυντής της θερμοκηπιακής μονάδας υδροπονικής παραγωγής λαχανικών και μυρωδικών “Μαγικός Κήπος”, Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος, με αφορμή την ημερίδα «Παραγωγή υδροπονικών κηπευτικών: Διατροφική αξία και επιπτώσεις στο περιβάλλον», που πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μίλησε στο YpaithrosTV, σχετικά με τη σημασία προβολής της υδροπονίας