Η φιλοσοφία μας

[vc_row el_class=”aboutme_content”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1936″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_outline_circle_2″ el_class=”aboutme_image”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Οπως όλοι, έτσι κι εμείς παρακολουθώντας τον χώρο της αγροτικής οικονομίας διαπιστώσαμε, από τη μία το μεγάλο έλλειμμα χρήσιμης και αποτελεσματικής πληροφόρησης και από την άλλη την τεράστια ανάγκη για χαρτογράφηση και ανασυγκρότηση του αγροτοδιατροφικού τομέα. Έτσι απλά η ανάγκη μας να συμβάλλουμε σε μια υγιή και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την πραγματικότητα που βιώνουμε, μας οδήγησε στο εγχείρημα «Ύπαιθρος Χώρα».

Στην Ύπαιθρο Χώρα το όραμά μας είναι ξεκάθαρο. Να απολαμβάνει ο αγροτικός κόσμος το μερίδιο προσοχής που πραγματικά του αναλογεί.

Προσδοκούμε και οραματιζόμαστε να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι, ώστε να πάρει μπροστά η μηχανή που λέγεται αγροτική οικονομία.

Πώς;

Στην Ύπαιθρο Χώρα βάζουμε τον πήχη ψηλά. Δουλεύουμε αξιοποιώντας τα πολύτιμα μέσα που έχουμε. Αγάπη για τον αγροτικό χώρο, βαθειά γνώση, τεχνολογικά μέσα και γεμάτο όρεξη και όραμα ανθρώπινο δυναμικό.

Προσφέρουμε ένα μίγμα επιστημονικής γνώσης και ευρείας και αντικειμενικής ενημέρωσης με ακεραιότητα και διαφάνεια. Διαμορφώνουμε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες μας, μένοντας πιστοί στις βασικές μας αρχές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό προσδοκούμε να συμβάλλουμε ενεργά στην ανάπτυξη του αυριανού αγροτικού τομέα, ενημερώνοντας και αφυπνίζοντας όλους τους ενδιαφερόμενους προβάλλοντας πάντα και τις «δυο πλευρές του νομίσματος» . Επιστρατεύουμε όλο μας το μεράκι, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό και είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε μέσα από το χώρο της ενημέρωσης κάθε προσδοκία για αξιόπιστη, χρήσιμη και αποτελεσματική ενημέρωση.

Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με εκείνες του αγροτικού κόσμου. Θεωρούμε ότι μόνο με σκληρή δουλειά, καινοτομία, εγρήγορση και ευελιξία οι προσδοκίες μας μπορούν να υλοποιηθούν.

Και …
Δίνουμε την υπόσχεσή μας ότι η προσοχή μας θα είναι στραμμένη περισσότερο σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη να ακουστεί και η δική τους φωνή.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Τελευταία Άρθρα”][td_block_big_grid_5 td_grid_style=”td-grid-style-5″][/vc_column][/vc_row]