Από 1 έως 3/11 το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας 01/01

apo-1-eos-3-11-to-3o-panellinio-synedrio-epangelmatikis-melissokomias-173196

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 1-3 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Συνέδριο διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πατρών σε  συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας Σηροτροφίας (ΕΕΕΜΣ), την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος  και θα είναι υπό την αιγίδα του ΥπΑΑΤ.

Με σκοπό την καλύτερη διεξαγωγή του Συνεδρίου, συστήθηκε Επιτροπή μελισσοκόμων για τα συνδικαλιστικά θέματα και Επιτροπή Ερευνητών για τα επιστημονικά θέματα.

Το συνέδριο θα είναι τρεις ημέρες και θα υπάρξει παράλληλη έκθεση μελισσοκομικών εφοδίων. Την  πρώτη ημέρα θα γίνει έναρξη και συζήτηση μετά των επισήμων φορέων του Υπουργείου και της Πολιτείας σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου. Η δεύτερη ημέρα θα αφιερωθεί σε επιστημονικά θέματα τα οποία θα καλύψουν συγκεκριμένες ενότητες. Για κάθε ενότητα θα υπάρξει ΠΑΝΕΛ επιστημόνων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν  σύντομα και στη συνέχεια θα συμμετέχουν στην συζήτηση που θα ακολουθήσει με το ακροατήριο. 

Η τρίτη ημέρα θα αφορά τα  συνδικαλιστικά θέματα για τα οποία θα  γίνουν σύντομες τοποθετήσεις σε θέματα που θα προταθούν και θα   δοθεί αρκετός χρόνος για συζήτηση. Οι ενότητες των συνδικαλιστικών θεμάτων θα προταθούν από τους μελισσοκόμους και θα διαμορφωθούν από την Οργανωτική Επιτροπή.

Πρόεδρος του Συνεδρίου εκτελεί χρέη ο κ. Δημητρόπουλος, Ταμίας ο κ. Αλιχός και Συντονιστής ο κ. Θρασυβούλου.

Δεν χρειάζονται δηλώσεις για τη συμμετοχή στο Συνέδριο. Για οποιασδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε  στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Δημητρόπουλος Αναστάσιος: [email protected]

Αλιχός Βασίλης: [email protected]

Ανδρέα Θρασυβούλου [email protected], [email protected]

Γκόρας Γιώργος: [email protected]

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Συνεδρίου