Από 1 έως 5 Σεπτεμβρίου η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 01/01

apo-1-eos-5-septemvriou-i-pagkritia-agroktinotrofiki-ekthesi-arkalochoriou-237917

Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου πραγματοποιείται 1 έως 5 Σεπτεμβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Με 30 χρόνια διοργάνωσης, η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, έχει κερδίσει πλέον τη θέση της ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου στην Ελλάδα!

Μια πολλά υποσχόμενη διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί 1 έως 5 Σεπτεμβρίου 2021 και να συγκεντρώσει σημαντικές επιχειρήσεις γύρω από τον αγροκτηνοτροφικό τομέα και επισκέπτες που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα.

5 ημέρες με επίκεντρο τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, 5 ημέρες προβολής της δυναμικής της γεωργίας & της κτηνοτροφίας, 5 ημέρες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας & της αγροτικής οικονομίας, 5 ημέρες γιορτής!

Με σημείο αναφοράς της Έκθεσης την ανάπτυξη των κλάδων θα πραγματοποιηθούν ημερίδες με σύγχρονη θεματολογία που αφορά τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, έχοντας αναδειχθεί ως η σημαντικότερη αγροτική έκθεση της Νοτίου Ελλάδας & επιθυμώντας να διατηρήσει τον τίτλο της, αναμένεται να παρουσιάσει διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις για τη διασκέδαση των παραβρισκόμενων.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου για να έρθετε σε επαφή με άλλους επαγγελματίες του κλάδου σας, να προβάλλετε την επιχείρησή σας στο κοινό της Κρήτης, για να διευρύνετε το πελατολόγιό σας και φυσικά να δώσετε το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες αγροκτηνοτροφικές εκθέσεις της Ελλάδας.

Μείνετε συντονισμένοι! www.arkalohoriexpo.gr

Χορηγός επικοινωνίας Ύπαιθρος Χώρα, Διοργάνωση Alfaexpo, Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Κρήτης, Με τη Στήριξη Επιμελητήριο Ηρακλείου, Δήμος Μινώα Πεδιάδας