Από 26 έως 28 Μαΐου η 5η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2023 01/01

apo-26-eos-28-maiou-i-5i-agrotiki-ekthesi-ierapetras-agroexpo-2023-286557

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 5η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας, AgroExpo 2023, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 26-28 Μαΐου στον υπαίθριο χώρο της πρώην Agrex στην πόλη της Ιεράπετρας.

Μετά την επιτυχία των περασμένων ετών, η φετινή AgroExpo 2023 σημειώνει ήδη αυξημένη ζήτηση από πλευράς εκθετών με εταιρείες πανελλήνιας εμβέλειας, καταδεικνύοντας το ενδιαφέρον μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών για την πιο αγροτική περιοχή της Ελλάδας. Μια έκθεση που έχει γίνει πλέον θεσμός ανά διετία, συμβάλλοντας σημαντικά στα γεωργικά και αγροτικά δρώμενα της χώρας. 

Οι βασικοί τομείς της έκθεσης περιλαμβάνουν παραγωγικούς κλάδους που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με την αγροτική παραγωγή και τα γεωργικά προϊόντα, ενώ τα αντίστοιχα προς έκθεση προϊόντα περιλαμβάνουν γεωργικά εφόδια, λιπάσματα & πολλαπλασιαστικό υλικό, μηχανήματα και θερμοκηπιακό εξοπλισμό, τυποποιημένα και μη αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συγχρόνως, μέσω των παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν φέτος, έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών, οργανώνονται στοχευμένες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, ομιλίες και συζητήσεις ειδικού θεματικού περιεχομένου, ενώ ενισχύονται και εμπλουτίζονται ποιοτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Έκθεσης.  

Η διοργάνωση της Έκθεσης συντονίζεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητήριου Λασιθίου σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, στην έδρα του οποίου φιλοξενείται. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, το Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης. 

Αιτήσεις συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 5ηAgroExpo 2023, μπορείτε να βρείτε στο web portal της AgroExpo2023: https://agroexpoierapetra.gr