ΔΕΘ: Από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου το 3ο THESSALONIKI HELEXPO FORUM 01/01

deth-apo-tis-12-eos-tis-16-septemvriou-to-3o-thessaloniki-helexpo-forum-271682

Η ΔΕΘ-HELEXPO διοργανώνε,ι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, το THESSALONIKI HELEXPO FORUM, .

Η φετινή Έκθεση καθώς και όλες οι εκδηλώσεις που την πλαισιώνουν έχουν τίτλο «Προκαλώντας το Μέλλον», με την πεποίθηση ότι μετά τις συνεχείς προκλήσεις των τελευταίων ετών, είμαστε πλέον σε θέση να κοιτάξουμε μπροστά και να προκαλέσουμε το αύριο αποφασιστικά και με σιγουριά. Στοχεύοντας στην περαιτέρω διεθνοποίηση του Forum, η ΔΕΘ-HELEXPO συνδιοργανώνει τα κεντρικά πάνελ των ημερών Δευτέρα έως και Παρασκευή με τα μεγαλύτερα διμερή Επιμελητήρια της χώρας και ειδικότερα με το Ελληνο-Γαλλικό, το Ελληνο-Αμερικανικό, το Ελληνο-Γερμανικό, το Ελληνο-Αραβικό και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο αντίστοιχα. Σε κάθε πάνελ που συνδιοργανώνεται με ένα από τα παραπάνω Επιμελητήρια, θα υπάρχει διερμηνεία από και προς την επίσημη γλώσσα του Επιμελητηρίου και τα Ελληνικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιμέρους ενότητες του Forum ανά ημέρα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Forum https://www.thessaloniki-helexpo-forum.gr. Η είσοδος στο Forum είναι ελεύθερη, απαραίτητη ωστόσο είναι η ηλεκτρονική προεγγραφή σας μέσω της ιστοσελίδας του Forum, καθώς και η επίδειξη του σχετικού QR Code κατά την άφιξή σας στο Συνεδριακό Κέντρο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά το Forum, θα υπάρχει δυνατότητα on-line παρακολούθησής του, με live streaming.