Διεθνές Συνέδριο και η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος 7 με 9 Νοεμβρίου 2019 01/01

diethnes-synedrio-kai-i-etisia-geniki-synelefsi-tis-evropaikis-enosis-eboriou-zonton-zoon-kai-kreatos-7-me-9-noemvriou-2019-177249

Το Διεθνές Συνέδριο και η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος (UECBV) και του Δικτύου Νέων Ευρωπαίων Στελεχών του Κρέατος (YEMCo), διοργανώνονται αυτή την χρονιά από την ΕΔΟΚ στην Αθήνα, το διάστημα 7 με 9 Νοεμβρίου 2019.

Η πρώτη ημέρα, Πέμπτη 7η Νοεμβρίου, θα είναι αφιερωμένη στις ανοικτές τεχνικές συναντήσεις των Ομάδων Εργασίας της UECBV.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει το κυρίως Συνέδριο με θέμα τις μελλοντικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο τομέας του κρέατος. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλητές υψηλού επιπέδου από το εξωτερικό και την Ελλάδα.

Το Συνέδριο χωρίζεται σε δύο κύριες ενότητες. Η πρώτη ενότητα θα αναφερθεί στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων εντός και εκτός των χωρών της ΕΕ, στην περιοχή των Βαλκανίων, στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στην Εγγύς Ανατολή.

Η δεύτερη ενότητα θα επισημάνει την ανάγκη ανανέωσης του κλάδου μέσω της ανάδειξης και ενσωμάτωσης ικανών στελεχών και θα εξετάσει την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, ώστε αυτός να μπορέσει να ανταποκριθεί στην έλλειψη εξειδικευμένων εργαζομένων.

Οι συνεδρίες περιλαμβάνουν επίσης, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας με συμμετοχή των ομιλητών καθώς και προσκεκλημένων προσωπικοτήτων του τομέα του κρέατος, στους οποίους οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις απόψεις τους και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Οι εργασίες της ημέρας θα κλείσουν με την Ετήσια Γενική Συνέλευση της UECBV και της YEMCo.

Στο Επίσημο Δείπνο, το οποίο θα παρατεθεί το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου στις 21:00, οι Σύνεδροι και τα Συνοδά Μέλη θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική φιλοξενία, συνδυάζοντας τη γευστική ικανοποίηση με τη ψυχαγωγία.

Η τελευταία ημέρα, Σάββατο 9 Νοεμβρίου περιλαμβάνει Τεχνικές Επισκέψεις σε υψηλού ενδιαφέροντος χώρους, εγκαταστάσεις και αγροκτήματα στους κλάδους της παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας του κρέατος και των προϊόντων του.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του Συνεδρίου