ΕΔΟΚ: Επιμορφωτική ημερίδα για τον Kανονισμό επίσημων ελέγχων στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης 01/01

edok-epimorfotiki-imerida-gia-ton-kanonismo-episimon-elegchon-sta-trofima-zoikis-proelefsis-184517

Επιμορφωτική ημερίδα για τον Κανονισμό επίσημων ελέγχων 2017/625 στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης διοργανώνει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ, η ΕΔΟΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με τίτλο «Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ 2017/625: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ – ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ»

η ημερίδα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες/ επικεφαλής και στους υπεύθυνους όλων των επιχειρήσεων παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης προϊόντων ζωικής προέλευσης του αγροδιατροφικού τομέα.

Ταυτόχρονα η ΕΔΟΚ προσκαλεί σε συμμετοχή στελέχη του ΥΠΑΑΤ και των τοπικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, του ΕΦΕΤ και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και άλλων φορέων όπως ΜΚΟ.

Πέρα από τις αλλαγές που επιφέρει η νέα νομοθεσία στους επίσημους ελέγχους, θα αναλυθούν θέματα όπως η νομοθεσία της ΕΕ για τα εμπορικά πρότυπα των τροφίμων, το Δίκτυο Προειδοποίησης και Συνεργασίας : RASFF – AAC – FFN  και οι πρωτοβουλίες του τομέα του κρέατος για την προσαρμογή του στις αρχές της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και στις απαιτήσεις του Καν 625/2017.

Μεταξύ των ομιλητών είναι στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του ΕΦΕΤ και της ΕΔΟΚ.

Ώρα προσέλευσης : 8:30

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Δείτε ΕΔΩ το Πρόγραμμα της Ημερίδας