«Ελληνικό Απόσταγμα»: H έκθεση του επώνυμου ελληνικού αποστάγματος επιστρέφει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 01/01

elliniko-apostagma-h-ekthesi-tou-eponymou-ellinikou-apostagmatos-epistrefei-tin-kyriaki-21-ianouariou-310976
Η καθιερωμένη πια εκδήλωση γευσιγνωσίας ελληνικών αποσταγμάτων «Ελληνικό Απόσταγμα» επαναλαμβάνεται για 8η φορά, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 (13:00 – 20:00), στο Ωδείο Αθηνών, Φουαγιέ Τεχνών (Ρηγίλλης & Βασ.Γεωργίου Β΄ 17-19, Αθήνα 106 75, Δείτε χάρτη Google Maps: εδώ).
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την εταιρεία Vinetum και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών.
 
Το «Ελληνικό Απόσταγμα» αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάποιον να δοκιμάσει, να ανακαλύψει και να εκτιμήσει τη διαφορετικότητα  δεκάδων επώνυμων ελληνικών ποτών όπως τσίπουρα, τσικουδιές, αποστάγματα σταφυλής και άλλων φρούτων, ούζα, καινοτόμα λικέρ που αναδεικνύουν τις παραδοσιακές πρώτες ύλες, αλλά και τζιν. Είναι μία ευκαιρία τα ποτά αυτά να διεκδικήσουν την θέση που τους αξίζει στα καλύτερα εστιατόρια, στα μεζεδοπωλεία της Αθήνας και στα μπαρ ως αυθύπαρκτα προϊόντα αξίας.
 
Η εκδήλωση απευθύνεται σε καταναλωτές και ανήσυχους επαγγελματίες και δίνει έμφαση στη γευστική δοκιμή και την ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων μεταξύ αποσταγματοποιού και επισκέπτη. Ο επισκέπτης θα μυηθεί σε δεκάδες ετικέτες και θα γνωρίσει το έργο των Ελλήνων παραγωγών του χώρου, που συνεχώς βελτιώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους, γνωρίζοντας περίοδο άνθισης και ακμής.
 
Στο πλαίσιο της Έκθεσης «Ελληνικό Απόσταγμα 2024» ο ΣΕΑΟΠ 
  • θα πραγματοποιήσει παράλληλες εκδηλώσεις που θα αναβαθμίσουν την εικόνα του ελληνικού αποστάγματος και δημιουργούν υπεραξία για τα εμπορικά σήματα των μελών,
  • θα λειτουργήσει τον χώρο του μπαρ, στον οποίο τέσσερις  bartender από γνωστά μπαρ της Αθήνας θα δημιουργούν επιτόπου κοκτέιλ με ποτά και αποστάγματα ελληνικής προέλευσης (ούζο, τσίπουρο, λικέρ και άλλα  ποτά), προκειμένου να αναδειχθεί η δυναμική των ελληνικών αποσταγμάτων ως συστατικό για κοκτέιλ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την εκδήλωση θα στηρίξουν οι Χορηγοί Γευστικής Απόλαυσης που θα προσφέρουν στο κοινό μεζέδες υψηλής ποιότητας, για συνοδεύουν ευχάριστα τα αποστάγματα.

Κόστος συμμετοχής εκθετών:  850 € + 204 € ΦΠΑ.

 
Είσοδος
Προπώληση εισιτηρίων στο tickets.vinetum.gr
  • Κανονικό εισιτήριο 12€ (στην είσοδο 15€)
  • Φοιτητικό εισιτήριο 10€ (στην είσοδο 12€)

Ώρες λειτουργείας: 13:00 – 20:00.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση ως Εκθέτες, θα πρέπει να συμπληρώσουν την Δήλωση Συμμετοχής και να την στείλουν στην εταιρεία διοργάνωσης- Vinetum  

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση «Ελληνικό Απόσταγμα 2024» μπορείτε να βρείτε  στον ιστότοπο της έκθεσης 👉 https://www.apostagmata.gr/