Ελληνικό ομαδικό περίπτερο από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στην Asia Fruit Logistica 01/01

elliniko-omadiko-periptero-apo-to-ellinogermaniko-epimelitirio-stin-asia-fruit-logistica-182801

Ενίσχυση της δικτύωσης και πρόσβαση στην ασιατική αγορά τροφίμων προσφέρει το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργανώνει για τέταρτη φορά το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, η οποία αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται για την επόμενη χρονιά στη Σιγκαπούρη, στο Singapore EXPO, λόγω των πολιτικών καταστάσεων στο Χονγκ Κονγκ.  

Η ASIA FRUIT LOGISTICA, η οποία διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου σε συνεργασία με το Asiafruit Magazine και συνοδεύεται από το ASIAFRUIT CONGRESS, θα ανοίξει τις πύλες της από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ το ASIA FRUIT CONGRESS θα φιλοξενηθεί στην ίδια τοποθεσία, μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν 6 ελληνικές επιχειρήσεις και οι 5 εξ αυτών έλαβαν μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη διοργάνωση, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, θέλοντας να ενισχύσει την παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στην ασιατική αγορά, είχε εξασφαλίσει τη στρατηγική υποστήριξη του Enterprise Greece Invest & Trade για την παρουσία των Ελλήνων εκθετών, που δεν συμμετείχαν σε κάποιο πρόγραμμα, με επιδότηση 50% του ενοικίου του χώρου τους για σταντ επιφάνειας μέχρι 12 τ.μ.

Παρόλες τις πολιτικές αναταραχές στο Χονγκ Κονγκ, το 2019 η έκθεση απέδειξε τη σημαντικότητά της, φιλοξενώντας 810 εκθέτες από 40 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 12.000 εμπορικούς επισκέπτες, ενώ το ASIAFRUIT CONGRESS παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας του κλάδου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης λαμβάνουν χώρα τα ASIA FRUIT AWARDS για τη βράβευση των καλύτερων εταιριών για ζητήματα σχετικά με το μάρκετινγκ, την εισαγωγή, την παραγωγή και την πώληση προϊόντων. Για τέταρτη φορά διοργανώθηκε και το συνέδριο COOL LOGISTICS ASIA, το οποίο δίνει βαρύτητα σε θέματα, όπως η μεταφορά ευπαθών προϊόντων και η διαχείριση της ελεγχόμενης θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, ενότητες όπως information technology, communication technology, Internet of Things, Big Data, ρομποτική και νέες τεχνολογίες για τον κλάδο των φρούτων και λαχανικών παρουσιάζονται στο SMART HORTICULTURE ASIA. Τέλος, στο ASIAFRUIT BUSINESS FORUM, προβάλλονται όλα τα πλεονεκτήματα που έχει η αυτοματοποιημένη συσκευασία έως την αναπτυσσόμενη δύναμη του marketing, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στο κοινό της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASIA FRUIT LOGISTICA 2020 και τη διοργάνωση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037 καθώς και να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.asiafruitlogistica.com/.