Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εκδήλωση για τις τελωνειακές διαδικασίες, την ψηφιοποίηση και τον νομοθετικό εκσυγχρονισμό 01/01

ellinogermaniko-epimelitirio-ekdilosi-gia-tis-teloneiakes-diadikasies-tin-psifiopoiisi-kai-ton-nomothetiko-eksygchronismo-267711

Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Τελωνειακές Διαδικασίες – Ψηφιοποίηση και νομοθετικός εκσυγχρονισμός» διοργανώνει, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 15:30-17:00, η Επιτροπή Μελών Logistics του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας, η οποία εντάσσεται σε σειρά από Webinars και με άλλες θεματικές ενότητες, είναι να εξασφαλίσει στα μέλη του φορέα, καθώς και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ολοκληρωμένη πληροφόρηση και ενημέρωση γύρω από τελωνειακά θέματα, όπως η διαχείριση εγγράφων, η τήρηση πρωτοκόλλων και διαδικασιών, η διενέργεια ελέγχων και το ευρύτερο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των τελωνείων.

Στο πλαίσιο του Webinar θα τοποθετηθεί με κεντρική ομιλία ο ‘Αγγελος Λυμπέρης, προϊστάμενος Διευθυντής Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων & Παραβάσεων της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ε.Φ.Κ. της ΑΑΔΕ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Στάμνος, πρόεδρος της Επιτροπής Μελών Logistics του Eλληνογερμανικού Επιμελητηρίου (Goldair Cargo ΑΕ).

Των τοποθετήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδήλωση μπορούν να την παρακολουθήσουν χωρίς κόστος συμμετοχής. Σημειώνεται ότι το Webinar θα μαγνητοσκοπηθεί και η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 64 19 023 ή μέσω E-Mail: [email protected].