Φεστιβάλ ελληνικής διατροφής και υπερτροφών από 24/6 έως 3/7 στο Πασαλιμάνι 01/01

festival-ellinikis-diatrofis-kai-ypertrofon-apo-24-6-eos-3-7-sto-pasalimani-266460

Ένα ταξίδι γεύσεων ξεκινάει με αφετηρία το πιο όμορφο σημείο του Πειραιά! Το Φεστιβάλ «Ελλάδος γεύσεις» ανοίγει τις πόρτες του, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο πιο όμορφο και κεντρικό σημείο του Πειραιά, το Πασαλιμάνι, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Με σκοπό να σας παρουσιάσουν όλο τον πλούτο της Ελληνικής γης, 50 παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων δίνουν ραντεβού, στο Πασαλιμάνι για να παρουσιάσουν μοναδικά ελληνικά προϊόντα όπως ζυμαρικά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, μελισσοκομικά και τυροκομικά εδέσματα, παραδοσιακά αποστάγματα συνδυάζοντας την παράδοση με την σύγχρονη γαστρονομία.

Στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μουτσοπούλου από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων απ ‘ όλη την Ελλάδα, ένας περίπατος δίπλα στη θάλασσα για να γευτείτε και να γνωρίσετε από κοντά τα ιδιαίτερα προϊόντα που παράγει η Ελληνική γη, και να διασκεδάσετε με τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ.!!

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 20:00, από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη μαζί με τον  Αντιδήμαρχο προσόδων και εμπορίου κ.Γρηγόρη Καψοκόλη

Ωράριο: Καθημερινές 17:00-23:00 &  ΣΚ 11:00-23:00