Ημερίδα για σύγχρονες τεχνολογίες στον έλεγχο ποιότητας επεξεργασίας κρέατος, την Τρίτη 18/6 01/01

imerida-gia-sygchrones-technologies-ston-elegcho-poiotitas-epexergasias-kreatos-tin-triti-18-6-322321

Θέματα που αποτελούν την αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα του κρέατος και ειδικότερα στον κλάδο της επεξεργασίας και στο έλεγχο της ποιότητάς του θα παρουσιασθούν στην Ημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο Προϊόντων ΚρέατοςΙΠΚ – με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας ΚρέατοςΣΕΒΕΚ – και της εταιρίας  bioMérieux Industrial Applications Food Market & Product Manager – Adriatic Cluster.

Η ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην υπηρεσία του Ελέγχου Ποιότητας στην Επεξεργασία Κρέατος», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00 πμ, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, Μητροπόλεως 15, 105 57 Αθήνα με είσοδο ελεύθερη (μετά από εγγραφή – δήλωση συμμετοχής).

Εισηγητές είναι η Πρόεδρος του ΙΠΚ και Διευθύντρια διασφάλισης ποιότητας της εταιρίας ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ κα Βένη Γκίζα, ο Διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ κος Απόστολος Πατσιάς και ο bioMérieux Adriatic Cluster, Food Market & Product Manager κος Βασίλης Αρβανιτίδης.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

10:00

Προσέλευση

10:30

Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί

Σκαρίμπας Στυλιανός |Πρόεδρος ΣΕΒΕΚ

10:45

Συμβουλευτική Εργαστηρίου (Lab Consultancy) και η αξία διαχείρισης Δεδομένων σε ένα ενιαίο σύστημα του Ποιοτικού Ελέγχου (Data management)

Ευαγγελία-Βένη Γκίζα |Πρόεδρος ΙΠΚ, Δ/τρια Διασφάλισης Ποιότητας Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ

11:30

Διάλειμμα

11:45

Χρήση Μοριακών τεχνικών και Επαυξημένων Διαγνωστικών (Augmented Diagnostic) στην υπηρεσία του Ποιοτικού Ελέγχου

Απόστολος Πατσιάς |Διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ

12:30

Διερευνώντας τα Αίτια που μπορεί να προκαλέσουν Ποιοτικά προβλήματα στην παραγωγή Τροφίμων (Route Cause Analysis) και η σημασία της επίβλεψης του Περιβάλλοντος παραγωγής (Environmental Monitoring).

Βασίλης Αρβανιτίδης | bioMérieux Adriatic Cluster, Food Market & Product Manager

13:15

Συζήτηση – Κλείσιμο

13:30

Γεύμα

Για Δηλώσεις Συμμετοχής πατήστε εδώ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ

Πληροφορίες τηλ. 210 3253237 (κα Κατερίνα Στασινοπούλου).