Με περίπου 300 εκθέτες, η Ελλάδα στη φετινή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga 01/01

me-peripou-300-ekthetes-i-ellada-sti-fetini-ekthesi-trofimon-kai-poton-anuga-165925

Με περίπου 300 εκθέτες συμμετέχει η Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση της κορυφαίας Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2019, που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 9 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, γιορτάζοντας 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά.

Συγκεκριμένα, οι Έλληνες εκθέτες αναμένεται να καλύψουν εκθεσιακή επιφάνεια που θα ξεπεράσει τα 6.600 τ.μ., γεγονός που κατατάσσει τη χώρα στις 5 κορυφαίες συμμετοχές.

Ο συνολικός αριθμός των εκθετών αναμένεται να ξεπεράσει τους 7.400 από 110 χώρες, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες θα αγγίξουν τους 170.000.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Enterprise Greece Invest & Trade, κρατικός φορέας του υπουργείου Εξωτερικών, είναι ο διοργανωτής του Εθνικού Περίπτερου.

Οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και άλλα δύο Ελληνικά Ομαδικά Περίπτερα από τις εταιρίες Promo Solution και GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, ενώ τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους θα παρουσιάσουν και μεμονωμένοι Έλληνες εκθέτες.

Επιπλέον, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης, θα πραγματοποιήσει επιχειρηματική αποστολή στην Anuga 2019 με τη συμμετοχή Ελλήνων αγοραστών του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ