Προβολή του ντοκιμαντέρ ‘Το καλάθι’ (Le panier) το Σάββατο 10 Ιουνίου στη Σύρο 01/01

provoli-tou-ntokimanter-to-kalathi-le-panier-to-savvato-10-iouniou-sti-syro-294172
 
Εκδήλωση, κατά την οποία θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ LE PANIER / ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ της Cilia Martin, το οποίο είναι είναι αφιερωμένο στον βιοκαλλιεργητή Θοδωρή Αρβανίτη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο Κτήμα Πωμώνια στη Σύρο.
Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Θα ακολουθήσει συζήτηση για τις προκλήσεις και τα προβλήματα της βιολογικής γεωργίας με τον ίδιο τον Θοδωρή.
 
Λίγα λόγια για την ταινία
 
Κάθε μέρα, με τη δύση του ηλίου, ο Θοδωρής τρέχει ένα μαραθώνιο, ο οποίος αρχίζει 40 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, με σκοπό τη διανομή σε διάφορες γωνίες της πόλης των καλαθιών με τα βιολογικά λαχανικά.
 
Εδώ και πολλά χρόνια τώρα, ο πρωταγωνιστής μας αγωνίζεται για να φέρει εις πέρας μία μάχη που ξεκινάει κάθε μέρα την ίδια ώρα, υπενθυμίζοντάς μας άλλες μάχες.
 
Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932401909
 
Οδηγίες πρόσβασης:

Ανεβαίνετε με κατεύθυνση την Απάνω Μεριά, περνάτε τη Φοινικιά, φθάνετε στη διασταύρωση του Μύτακα και στρίβετε αριστερά και αμέσως μετά δεξιά προς Παπούρι. Κατεβαίνετε τον δρόμο του οικισμού μέχρι το σημείο όπου ξεκινά το μονοπάτι για το κτήμα, λίγο πριν την εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα. Θα το δείτε στο αριστερό σας χέρι.
Ακολουθήστε τις πινακίδες σήμανσης και θα βρεθείτε στο κτήμα.
Θερμή παράκληση: Επειδή ο δρόμος στο Παπούρι είναι αρκετά στενός πρέπει όλοι να αφήσετε το αυτοκίνητο στη μια πλευρά του δρόμου.
 

https://www.youtube.com/watch?v=oZnrsKHZCM0