ΣΒΕ: Ημερίδα για Εταιρική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη την Πέμπτη 13/2 01/01

sve-imerida-gia-etairiki-diakyvernisi-kai-viosimi-anaptyxi-tin-pebti-13-2-162625

Το Χρηματιστήριο Αθηνών και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Εταιρική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Σύγχρονες Τάσεις και Βέλτιστες Πρακτικές», την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:30, στα γραφεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη Θεσσαλονίκη (αίθουσα εκδηλώσεων ΧΑ, Κατούνη 16-18).

Η εκδήλωση έχει ως κεντρικό ομιλητή τον κ. Στίλπωνα Νέστορα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nestor Advisors Ltd, Corporate Governance Consutants, ο οποίος θα αναφερθεί στις σύγχρονες τάσεις στην Εταιρική Διακυβέρνηση και τη σημασία τους για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο κ. Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος θα χαιρετίσει την εκδήλωση και θα ακολουθήσουν ομιλίες από την κα Νατάσα Στάμου, Β’ Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με θέμα «Το θεσμικό πλαίσιο της Εταιρικής Διακυβέρνησης Εισηγμένων Εταιρειών: από την εμπειρία του παρελθόντος στην προοπτική του μέλλοντος», την κα Ξένια Καζόλη, Μέλος του ΕΣΕΔ (Ελληνικού Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης), Συνιδρύτρια του Corporate Governance Hub με θέμα: «Η Εταιρική Διακυβέρνηση και οι προκλήσεις της στις οικογενειακές  επιχειρήσεις», και την κα Τάνια Μπιζούμη, Σύμβουλο του ATHEX Group με θέμα: «Η ενσωμάτωση των θεμάτων ESG: Διεθνείς βέλτιστες πρακτικές». Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με αναφορά στα συμπεράσματα από τον κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χρηματιστήριο Αθηνών.  Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητάς σας, κατά την είσοδό σας στον χώρο.