ΣΕΒ – διαΝΕΟσις: Ποιο ΕΣΠΑ χρειάζονται οι επιχειρήσεις στη μετά-COVID εποχή 01/01

sev-dianeosis-poio-espa-chreiazontai-oi-epicheiriseis-sti-meta-covid-epochi-200683

O ΣΕΒ και η διαΝΕΟσις διοργανώνουν ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Ποιο ΕΣΠΑ χρειάζονται οι επιχειρήσεις στη μετά-COVID εποχή». Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 18:00.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, εμπειρογνώμονες αλλά και εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης θα συζητήσουν για την πορεία υλοποίησης και τα προβλήματα του ΕΣΠΑ, τις προτεραιότητες του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 και τις ανάγκες των επιχειρήσεων στην εποχή μετά την υγειονομική κρίση.

Η ανταλλαγή απόψεων θα συνεισφέρει στη διατύπωση ρεαλιστικών προτάσεων για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του τρέχοντος αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου ΕΣΠΑ προς όφελος της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.

Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά τη διαδικτυακή συζήτηση και να υποβάλλετε ερωτήσεις από το κανάλι του ΣΕΒ στο YouTube το κανάλι της διαΝΕΟσις στο YouTube, από τη σελίδα του ΣΕΒ στο Facebook και από τη σελίδα της διαΝΕΟσις στο Facebook.

 Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα