Σεμινάριο με τίτλο «Επανεκκίνηση της Ελληνογερμανικής συνεργασίας – Ευκαιρίες για την οικονομία» στις 16/3 01/01

seminario-me-titlo-epanekkinisi-tis-ellinogermanikis-synergasias-efkairies-gia-tin-oikonomia-stis-16-3-225106

«Επανεκκίνηση της Ελληνογερμανικής συνεργασίας – Ευκαιρίες για την οικονομία» είναι ο τίτλος του Webinar, που συνδιοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στις 16 Mαρτίου 2021 στις 13:30. 

Στο επίκεντρο του Webinar, που θα γίνει στα γερμανικά, θα βρεθούν το σχέδιο ανασυγκρότησης της Ε.Ε. κι οι νέες ευκαιρίες που διανοίγονται συνολικά για την Ευρώπη, αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα, τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για την επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη στη μετά-covid εποχή κι οι διεθνείς προοπτικές των συνεργειών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων.

Στο Webinar θα συμμετάσχουν η Dr. Corinna Bölhoff, Διευθύντρια του τμήματος EC3 – Σχέσεις με τα κράτη μέλη της Ε.Ε., του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας και ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ενώ την έναρξη και τον συντονισμό θα κάνει ο Dr. Volker Treier, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του DIHK και Επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα στα γερμανικά