Σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου, η 1η ημερίδα «Διαδικτυακοί κίνδυνοι και πώς να προστατευτείτε» από το Επιμελητήριο Αρκαδίας 01/01

simera-tetarti-3-maiou-i-1i-imerida-diadiktyakoi-kindynoi-kai-pos-na-prostatefteite-apo-to-epimelitirio-arkadias-96400

Αν έννοιες όπως phishing, ransomware, sextortion ή botnet σας μοιάζουν «κινέζικα», αλλά χρησιμοποιείτε καθημερινά το διαδίκτυο για επικοινωνία, διασκέδαση, συναλλαγές, εργασία, εκπαίδευση και παιχνίδια, τότε σίγουρα από τύχη δεν έχετε πέσει ακόμα θύμα κάποιου εγκληματία στον κυβερνοχώρο.

Σήμερα, Τετάρτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθεί η 1η ημερίδα που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ο εισηγητής Γεώργιος Αθ. Γέρμανος, υποψήφιος διδάκτορας κυβερνοασφάλειας στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, συγγραφέας και εμπειρογνώμονας διερεύνησης κυβερνοεγκλημάτων, θα μοιραστεί μαζί σας τις συχνότερες απειλές που θα αντιμετωπίσει ένας μέσος χρήστης στο διαδίκτυο, δίνοντας παράλληλα πρακτικές οδηγίες προστασίας από φαινόμενα εξαπάτησης, hacking και online κακοποίησης ανηλίκων.

Η ομιλία είναι ανοικτή και δωρεάν στο κοινό!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://forms.gle/327PmxNq1nehFm8v8

Στο τέλος της ομιλίας θα κληρωθεί αναμνηστικό δώρο!

Κατόπιν αιτήματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Διεύθυνση: Επιμελητήριο Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21, (είσοδος από 25ης Μαρτίου, ισόγειο, Τρίπολη