Θεσσαλονίκη: Έρχεται το 20° Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο από 3 έως 6 Οκτωβρίου 01/01

thessaloniki-erchetai-to-20-panellinio-fytopathologiko-synedrio-apo-3-eos-6-oktovriou-272946

Η Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία, µε ευχαρίστηση, διοργανώνει το 20° Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα 3-6 Οκτωβρίου 2022 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Porto Palace.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες και εικονογραφηµένα κείµενα (posters) που θα καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρµοσµένης έρευνας της Φυτοπαθολογίας.Επίσης, θα πραγµατοποιηθούν διαλέξεις ή συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σε επίκαιρα σηµαντικά προβλήµατα της Φυτοπαθολογίας στην Ελλάδα.

Παρακαλούνται οι σύνεδροι που θα παρουσιάσουν εργασία (προφορική ή εικονογραφημένη) να στείλουν την Ελληνική και απαραίτητα την Αγγλική Περίληψη το αργότερο μέχρι 15 Ιουλίου 2022, δηλώνοντας τον τρόπο παρουσίασης που επιθυμούν (προφορική ή εικονογραφημένη). Πέραν της ημερομηνίας αυτής, λυπούμαστε αλλά καμία περίληψη δε θα μπορεί να γίνει δεκτή για λόγους επιμέλειας και έκδοσης.

Επισημαίνεται ότι για λόγους απρόσκοπτης διεξαγωγής και παρακολούθησης του συνεδρίου ο συνολικός αριθμός των προφορικών παρουσιάσεων είναι συγκεκριμένος και ο τελικός τρόπος παρουσίασης αποτελεί αρμοδιότητα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου. Για τη διευκόλυνση του έργου της Οργανωτικής Επιτροπής παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ερευνητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των εργασιών που θα υποβάλλουν για προφορική παρουσίαση.

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι υποχρεωτική προκειμένου να παρουσιαστεί η εργασία στο συνέδριο και να εξασφαλισθεί η δημοσίευση της στο τεύχος των Περιλήψεων του Συνεδρίου. Ο κάθε εγγεγραμμένος σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μόνο μία (1) εργασία. Πέραν αυτής θα μπορεί να παρουσιάσει επιπλέον εργασίες μόνο ως εικονογραφημένα κείμενα (posters).

Σημαντική Ημερομηνία

Αποστολή Περίληψης: 15 Ιουλίου 2022

Παρακαλούνται τέλος, όσοι σκοπεύουν να λάβουν μέρος στο Συνέδριο, ανεξάρτητα από την παρουσίαση εργασίας, να πραγματοποιήσουν έγκαιρα την εγγραφή τους, ώστε να διευκολυνθούν οι εργασίες προετοιμασίας του Συνεδρίου και τα ονόματά τους να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των συνέδρων.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του Συνεδρίου