Αγρότες από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία μεταβαίνουν στην Αθήνα με λεωφορεία και αυτοκίνητα

Αγρότες από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία μεταβαίνουν στην Αθήνα με λεωφορεία και αυτοκίνητα

Με λεωφορεία και αυτοκίνητα αναχωρούν αγρότες από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο σημερινό συλλαλητήριο.

“Η συμμετοχή των αγροτών είναι μεγάλη” είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Σάκης Μαυρόγιαννης, πρόεδρος της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Αχαΐας και, όπως πρόσθεσε, “ο κάθε αγρότης αισθάνεται ότι πρέπει να είναι σήμερα στο συλλαλητήριο της Αθήνας”.

Όσον αφορά τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου Κώστας Πουρνάρας, «περισσότεροι από 2.000 αγρότες αναμένεται να μεταβούν σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να ενώσουμε την φωνή μας με την φωνή των συναδέλφων μας από όλη την χώρα, ενάντια στο καταστροφικό προσχέδιο για το φορολογικό και το ασφαλιστικό».

Επίσης, λεωφορεία με αγρότες αναχωρούν από το πρωί από τα μπλόκα του Κουρτεσίου της Μαραθιάς και του Αγίου Γεωργίου είπε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Τραγανού Ηλείας Ανδρέας Τσουκαλάς, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι θα είναι μαζική η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Όσον αφορά στην κυκλοφορία, σχεδόν όλοι οι δρόμοι σε Αχαΐα Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία είναι ανοικτοί, ενώ στις 10:30 το πρωί θα ανοίξει και η εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου.