Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Αφιέρωμα: Βαμβάκι

Η ποιότητα του ελληνικού βαμβακιού, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφηκαν από το Εθνικό Κέντρο Βάμβακος για την περίοδο 2016-2019, δείχνει σημαντική βελτίωση, ειδικότερα σε...

Αφιέρωμα: Αιγοπροβατοτροφία

Ενόψει της νέας γαλακτικής περιόδου, αλλά και του καθορισμού των τιμών, η αγωνία των αιγοπροβατοτρόφων παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Οι ίδιοι αναζητούν μία χαραμάδα αισιοδοξίας,...

Αφιέρωμα: Φθινοπωρινές σπορές

Θετικά κινείται η παραγωγή των σιτηρών στην ΕΕ, σε μικρή μείωση οδεύουν οι ελαιούχοι Κριθάρι και σιτάρια κρατούν την ελληνική παραγωγή της Μαρίας Αντωνίου Η παγκόσμια παραγωγή σιτηρών την...

Αφιέρωμα: Ευφυής γεωργία

Της Βικτωρίας Αποστολοπούλου Η παραγωγικότητα της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας αυξάνεται με ετήσιους ρυθμούς που υπολείπονται των άλλων κρατών-μελών. Η μέση ετήσια αύξηση της παραγωγικότητας της...
melli-melisia-melisokomos

Θέλω κι εγώ να γίνω μελισσοκόμος! Ότι χρειάζεται να γνωρίζεις

Τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο συχνά ακούμε δίπλα μας για κάποιον γνωστό που, παράλληλα με ό,τι έκανε μέχρι τώρα, αποφάσισε ή το σκέφτεται, ή έχει προσπαθήσει να γίνει μελισσοκόμος. Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που πολλοί από εμάς έχουμε σκεφτεί πως δεν φαίνεται να είναι δα και τόσο δύσκολο το να γίνει κανείς μελισσοκόμος. Για να το επιχειρούν τόσοι πολλοί και για να διαβάζουμε πως τα αναμενόμενα κέρδη είναι μεγάλα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερο κεφάλαιο, ίσως να είναι μεγάλο το δέλεαρ τελικά.

Αφιέρωμα: Αιγοπροβατοτροφία

Ενόψει της νέας γαλακτικής περιόδου, αλλά και του καθορισμού των τιμών, η αγωνία των αιγοπροβατοτρόφων παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Οι ίδιοι αναζητούν μία χαραμάδα αισιοδοξίας,...
thermokipia-vioaeriojpg

Ενδιαφέρον από μεγάλα funds για επενδύσεις στις υδροπονικές καλλιέργειες

Μεγάλο ενδιαφέρον επιδεικνύουν το τελευταίο διάστημα μεγάλα funds του εξωτερικού (Κίνα, Αμερική κ.λπ.), προκειμένου να επενδύσουν στον κλάδο των υδροπονικών καλλιεργειών μέσω της αξιοποίησης...
thermokipiaki-ntomata

Το Α και το Ω της θερµοκηπιακής τοµάτας

Η καλλιέργεια της τοµάτας σε θερµοκήπιο είναι η πιο διαδεδοµένη καλλιέργεια υπό κάλυψη στην Ελλάδα. Οι κύριες περιοχές όπου βρίσκουµε θερµοκήπια µε τοµάτα είναι η Κρήτη, η Δυτική Πελοπόννησος, η Πρέβεζα και η Κεντρική Μακεδονία, όπου συναντάµε από τα κλασικά παραδοσιακά θερµοκήπια µέχρι νέες, υπερσύγχρονες µονάδες.
Ελαιόλαδο: Οδηγός ορθών πρακτικών

#9 Ορθές πρακτικές από τον αγρό μέχρι το ελαιουργείο

Πλήρης οδηγός με όλες τις ορθές πρακτικές που πρέπει να ακολουθεί ο ελαιοπαραγωγός από τον αγρό μέχρι το ελαιουργείο στην παραγωγική διαδικασία του ελαιόλαδου...
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις για καινούργιες εκδόσεις