Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Αφιέρωμα: Βαμβάκι

Η ποιότητα του ελληνικού βαμβακιού, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφηκαν από το Εθνικό Κέντρο Βάμβακος για την περίοδο 2016-2019, δείχνει σημαντική βελτίωση, ειδικότερα σε...

Αφιέρωμα: Αιγοπροβατοτροφία

Ενόψει της νέας γαλακτικής περιόδου, αλλά και του καθορισμού των τιμών, η αγωνία των αιγοπροβατοτρόφων παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Οι ίδιοι αναζητούν μία χαραμάδα αισιοδοξίας,...

Αφιέρωμα: Φθινοπωρινές σπορές

Θετικά κινείται η παραγωγή των σιτηρών στην ΕΕ, σε μικρή μείωση οδεύουν οι ελαιούχοι Κριθάρι και σιτάρια κρατούν την ελληνική παραγωγή της Μαρίας Αντωνίου Η παγκόσμια παραγωγή σιτηρών την...

Αφιέρωμα: Ευφυής γεωργία

Της Βικτωρίας Αποστολοπούλου Η παραγωγικότητα της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας αυξάνεται με ετήσιους ρυθμούς που υπολείπονται των άλλων κρατών-μελών. Η μέση ετήσια αύξηση της παραγωγικότητας της...
elaiki-politiki-metra

Για μια ολοκληρωμένη ελαϊκή πολιτική

Καθρέφτη της χαμένης ανταγωνιστικότητας του ελληνικού ελαιολάδου αποτελούν όχι μόνο οι ισχνές εξαγωγικές επιδόσεις αλλά και οι χαμηλές τιμές παραγωγού...
ola-gia-to-elaiolado1

Όσα φέρνει η ελαιοκομική περίοδος 2016/17

Η νέα ελαιοκομική περίοδος 2016/17 έχει ήδη ξεκινήσει. Από την «ΥΧ» έχουμε έγκαιρα αναφέρει τις προβλέψεις μας για τις αναμενόμενες ποσότητες και, μάλιστα, με ανάλυση ανά νομό/περιφέρεια στην Ελλάδα...
ektrofi-ortiki-

Ορτύκια: Κόστος και μειωμένη ζήτηση βάζουν «φρένο» στην εκτροφή

Πτηνό ανθεκτικό και εύκολο στην εκτροφή του, το ορτύκι μπορεί να δίνει καθημερινά τα υψηλής διατροφικής αξίας αβγά και κρέας του, που, όμως, μένουν...
aktinidio-kalliergeia

#28 Ακτινίδιο: Πρακτικές και βελτίωση

Με καταγωγή από τη μακρινή Κίνα, το ακτινίδιο, με την αναγνωρισμένη διεθνή ονομασία kiwi, κατακτά συνεχώς το καταναλωτικό κοινό, λόγω των αντιοξειδωτικών του δράσεων...
elliniki-gastronoma-tourismos

Το χωράφι του παραγωγού… όπλο του ελληνικού τουρισμού!

Τι πρέπει να προσέξουν οι ντόπιοι παραγωγοί για να καταφέρουν να «μπουν στο κάδρο» των μελλοντικών πελατών τους και να κερδίσουν μια θέση στη λίστα των προτιμώμενων προμηθευτών των ξενοδοχείων και των εστιατορίων της περιοχής;
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Θέλω να λαμβάνω ενημερώσεις για καινούργιες εκδόσεις