Αλλαγή ηγεσίας στη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

GAIA-EPIXEIREIN
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Με ισχυρή πλειοψηφία ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ A.E. Η Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις και τον ισολογισμό του προηγούμενου έτους.

Επιπροσθέτως, αποφασίστηκε η εκλογή νέου εννεαμελούς ΔΣ, με χρονική διάρκεια θητείας δύο ετών αποτελούμενο από τους: Χ. Αντωνιάδη, Χ. Μπαρλιά, Ι. Μαυρουδή, Χ. Γιαννακάκη, Π. Ζωγράφο, Γ. Κατσουράνη, Γ. Κορμέντζα, Α. Στρατάκη και Φ. Χατζηπαπαδόπουλο.
Πρόεδρος της εταιρείας παραμένει ο κ. Χ. Αντωνιάδης, Αντιπρόεδρος παραμένει ο κ. Χ. Μπαρλιάς και νέος Δ/νων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Ι. Μαυρουδής.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Η Γενική Συνέλευση ευχαριστεί θερμά τον κ. Ι. Κουφουδάκη για την σχεδόν πενταετή προσφορά του στην εταιρεία και του εύχεται ολόθερμα ό,τι καλύτερο στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Ομοίως θερμά ευχαριστεί το πρώην μέλος του ΔΣ, κ. Χ. Τσιχήτα για την έως τώρα τριετή συνεισφορά του στις εργασίες της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ A.E.
Τη στήριξη του ΣΑΣΟΕΕ, ιδιαίτερα όσο αφορά την ένταξή του στις πανευρωπαϊκές οργανώσεις των COPA και COGECA. Προς αυτή την κατεύθυνση θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες με τη δημιουργία κοινής ομάδας εργασίας.

Τη διεξαγωγή στρατηγικής συνάντησης εργασίας καθορισμού του εταιρικού επιχειρηματικού πλαισίου, εντός των επόμενων μηνών και μετά τη διεξαγωγή του 5ου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 25 Οκτωβρίου 2018.

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα