Αναρτήθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής για την βιολογική κτηνοτροφία Λέσβου και Λήμνου

Έγκριση 220.000 ευρώ για de minimis κτηνοτρόφων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της Λέσβου και της Λήμνου, που κατέθεσαν δήλωση εφαρμογής για το έτος 2012 στο πλαίσιο της δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία», ότι σήμερα Τετάρτη 23-12-2015 αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (Καραντώνη 2, Μυτιλήνη) οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους και τους απορριπτόμενους – δεσμευμένους.

Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν 83 δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 506.655,83 €, 8 απορριπτόμενους και 18 δεσμευμένους κτηνοτρόφους με αναλυτικά τους λόγους απόρριψης και δέσμευσης αντίστοιχα. Επίσης οι καταστάσεις έχουν αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων:

  • του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Καλλονής και
  • του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.

Οι καταστάσεις έχουν αποσταλεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών.

Επί των αναρτημένων αναλυτικών καταστάσεων πληρωμής μπορούν οι υποβληθούν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης ήτοι μέχρι την Πέμπτη 31-12-2015.

Μετά από την εξέταση των ενστάσεων θα πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο 15 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Καραντώνη 2 Μυτιλήνη) και στο τηλέφωνο 2251046977.