Β. Μπούτας: Μετά την Αθήνα επιστρέφουμε στη Νίκαια και συνεχίζουμε….

Μπούτας: Οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης μετά τη συνάντηση θύμισαν ημέρες ΠΑΣΟΚ

Για τις κινήσεις των αγροτών στην Αθήνα σήμερα Παρασκευή 12/2 και αύριο Σάββατο 13/2 μίλησε στο ypaithros.gr o Καρδιτσιώτης αγροσυνδικαλιστής, Βαγγέλης Μπούτας. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση των αγροτών στην Ομόνοια και στην συνέχεια με την συνοδεία των τρακτέρ θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα.

Εκεί μέχρι αργά το βράδυ θα πραγματοποιούνται ομιλίες ενώ το Σάββατο το πρωί στις 11:00 ο Βαγγέλης Μπούτας απηύθυνε κάλεσμα προς όλες τις εργατικές τάξεις να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

«Αυτή η κινητοποίηση οργανώθηκε από 68 μπλόκα», μας αναφέρει, ο Β. Μπούτας ενώ σε ερώτησή μας αν αυτή η διήμερη διαδήλωση θα σημάνει την αρχή του τέλους για το μπλόκο της Νίκαιας (κάτι που αναφέρουν πολλοί) μας ξεκαθάρισε: «όπως όλο το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα κάποιοι στήνουν προβοκάτσιες και μας πετούν λάσπη. Είμαστε όλοι μαζί και ανυποχώρητοι. Μετά την Αθήνα επιστρέφουμε στα μπλόκα και συνεχίζουμε τον αγώνα. Αυτός θα σταματήσει μόνο όταν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας».