ΕΛΓΑ: Κάθε κριτική από τα ΜΜΕ είναι καλοδεχούμενη εφόσον έχει ως βάση την σωστή ενημέρωση και δικαιοσύνη

Ενημερωτικές ημερίδες σχετικά με το μέτρο 5.1 του ΠΑΑ σε Ημαθία, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ανακοίνωσή με θέμα «Σχετικά Με Την Διασφάλιση Της Σωστής Πληροφόρησης», εξέδωσε ο ΕΛΓΑ αναφερόμενος σε δημοσιεύματα τα οποία όπως αναφέρει προκαλούν «σύγχυση και αναστάτωση στους Έλληνες αγρότες».

Αναλυτικά ο Οργανισμός αναφέρει:

Σε σχέση με τα τελευταία δημοσιεύματα που εμφανίζονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και την σύγχυση και αναστάτωση που προκαλούν στους Έλληνες αγρότες, τόσο από την ατελή πληροφόρηση αυτών όσο με τα ανυπόστατα σχόλιά τους τα οποία ακυρώνουν στην ουσία όλες τις προσπάθειες που διενεργούνται από τον ΕΛ.Γ.Α. με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών του Οργανισμού προς τον αγροτικό κόσμο, ο Οργανισμός, είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει όλους τους παραγωγούς, τους κτηνοτρόφους, τους εμπλεκόμενους με την αγροτική δραστηριότητα φορείς αλλά και το ευρύτερο κοινό ως προς τα παρακάτω:

  • Οι αποφάσεις που λαμβάνει ο Οργανισμός έχουν ως γνώμονα την συνεχή στήριξη και προστασία του αγροτικού εισοδήματος που είναι και ο αποκλειστικός σκοπός που εξυπηρετεί ως δημόσιος φορέας,
  • Ο ΕΛ.Γ.Α. επιμένοντας στην διαφάνεια φροντίζει να κοινοποιεί όλες τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει μέσω των Δελτίων Τύπων και να απαντάει σε οποιοδήποτε ερώτημα τίθεται από δημόσιους φορείς και λοιπούς εμπλεκόμενους με την αγροτική δραστηριότητα,
  • Ο ΕΛ.Γ.Α. μεριμνεί για την σωστή πληροφόρηση των εμπλεκόμενων με την αγροτική παραγωγή μέσω ενημερωτικών δράσεων σε όλη την Ελλάδα οι οποίες παρέχουν όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για τη διαδικασία της ασφάλισης. Η δράση αυτή είναι σε εξέλιξη και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από το σύνολο του αγροτικού κόσμου.
  • Η διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. και τα στελέχη της κεντρικής διεύθυνσης αλλά και των περιφερειακών υποκαταστημάτων παραμένουν πάντα στη διάθεση του κοινού προκειμένου να απαντούν σε  απορίες και να παρέχουν διευκρινίσεις επί όλων των θεμάτων που αφορούν τους ασφαλισμένους και να διαλύουν την σύγχυση που προκαλείται  πολλές φορές στους ασφαλισμένους από τα ανακριβή και διφορούμενα δημοσιεύματα που δημοσιεύονται κατά καιρούς,
  • Στην κατεύθυνση της σωστής και αντικειμενικής  πληροφόρησης του κοινού η διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α υπογραμμίζει ότι παραμένει στη διάθεση όποιου εκπρόσωπου των ΜΜΕ (έντυπου και ηλεκτρονικού) αναζητά ακριβή και αντικειμενική πληροφόρηση σχετικά με τα θέματα του Οργανισμού.
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Επισημαίνεται τέλος ότι κάθε κριτική από τα ΜΜΕ είναι καλοδεχούμενη εφόσον έχει ως βάση την σωστή ενημέρωση και δικαιοσύνη  που σκοπό θα έχει τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του ΕΛ.Γ.Α. Βελτίωση άλλωστε που αποτελεί και στόχο της σημερινής διοίκησης.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress