Ενημέρωση ΚΕΑ Ναυπλίου για ΟΣΔΕ και δικαιώματα

Ενημέρωση ΚΕΑ Ναυπλίου για ΟΣΔΕ και δικαιώματα

Με ανακοίνωσή του το ΚΕΑ Ναυπλίου ενημερώνει ότι σε λίγες μέρες ξεκινά η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ για το 2016, καθώς και η μεταβίβαση των δικαιωμάτων. «Η υποβολή θα μπορεί να γίνεται τόσο στα γραφεία της ΕΑΣ Αργολίδας όσο και στα εξωτερικά συνεργεία της ΕΑΣ, στις διάφορες περιοχές της Αργολίδας.

Οι παραγωγοί θα πρέπει να προσέλθουν και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να μπορέσουν να λάβουν τις αγροτικές επιδοτήσεις τους. Η ΕΑΣ Αργολίδας είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος φορέας Β της περιοχής μας, με δυνατότητα διαχείρισης αιτήσεων και διορθώσεων στο τελικό τους στάδιο.

Για την αποφυγή λαθών που μεταφράζονται σε απώλεια χρημάτων και για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών, απαιτείται εμπειρία, γνώση, επαρκές προσωπικό, υποδομές καθώς και καλή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που η ΕΑΣ Αργολίδας διαθέτει, ως μέλος του πανελλαδικού δικτύου των Κέντρων Εξυπηρέτησης Αγροτών (ΚΕΑ) της GAIA.

Μετά τα τόσα χρόνια πολύπλευρης εξυπηρέτησης των αγροτών, μπορούμε πλέον υπεύθυνα να αναλάβουμε για άλλη μια φορά το δύσκολο έργο της διασφάλισης των επιδοτήσεων για τους αγρότες της περιοχής μας. Χωρίς πειραματισμούς και επιπολαιότητες, έτσι όπως η αξιοπιστία της ΕΑΣ Αργολίδας επιβάλλει, θα είμαστε στο πλευρό του αγρότη, όπως άλλωστε τόσα χρόνια κάνουμε», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.