Άνοιξαν τα Τέμπη (upd)

Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ μετά την απόφαση των αγροτών να κλείσουν και την ΕΟ Λάρισας-Κοζάνης

Σε άνοιγμα της Κοιλάδας των Τεμπών και της γέφυρας του Πηνειού στην διασταύρωση με το Στόμιο, προχώρησαν λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών σε ένδειξη καλής θελήσεως, επειδή όπως επεσήμαναν, ο καιρός επιδεινώθηκε και η κίνηση από τις εναλλακτικές διαδρομές είναι πιο δύσκολη. Αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η επιστροφή των συναδέλφων τους από το μπλόκο της Νίκαιας αλλά και άλλα μπλόκα που πήγαν σήμερα στον Προμαχώνα.

Όπως αναφέρουν, η Κοιλάδα θα παραμείνει σήμερα ανοιχτή όλο το βράδυ και στην συνέχεια θα αποφασίσουν τι θα πράξουν ανάλογα και με τις εξελίξεις.

Νωρίτερα, το ypaithros.gr:

Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ αναμένεται να σημειωθεί, από τις 4 το απόγευμα, καθώς, εκτός από τα Τέμπη και τη γέφυρα Πηνειού στη διασταύρωση με το Στόμιο, που έχουν κλείσει επ’ αόριστον οι αγρότες, κλείνει και η ΕΟ Λάρισας – Κοζάνης, στο ύψος του Αργυροπουλίου.

Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 12 το βράδυ, στερώντας και αυτή την εναλλακτική διαδρομή και αφήνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα η κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από επαρχιακούς δρόμους, οι οποίοι περνούν μέσα από χωριά και εξυπηρετούν την τοπική κυκλοφορία.