Δεν ήξερες, δε ρώταγες;

γράφει ο Δραγάτης

Δράγατης

Τι νόημα έχουν τα κροκοδείλια δάκρυα; Δεν γίνεται, κύριε Γραμματέα μας, να δίνεις 5σέλιδη συνέντευξη και να φωτογραφίζεσαι σαν μοντέλο του βερσάτσε και από την άλλη να κλαίγεσαι ότι έβαλαν λάθος τίτλους. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Ερώτημα

Είναι αλήθεια ή ψέματα πως ο σχεδιασμός του νέου ΠΑΑ έγινε από κάποιους με κατεύθυνση τις περισσότερες αγορές τρακτέρ και άλλων γεωργικών μηχανημάτων; Πάσα απάντηση δεκτή. Αν όχι, θα επανέλθουμε αναλυτικά…Για τους πλασιέ και όχι μόνο.

Δεύτερη Κομοτηνή

Σε δεύτερη Κομοτηνή κόντεψε να μετατραπεί η προγραμματισμένη εκδήλωση της επιτροπής μικρομεσαίων επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στο τοπικό Επιμελητήριο, με θέμα «Παραγωγή – Μεταποίηση – Εξαγωγή» στην ο οποία συμμετείχε και ο γ.γ. του ΥπΑΑΤ, Χαράλαμπος Κασίμης.
Όπως μάθαμε, στον χώρο εισέβαλαν περίπου 30 αγρότες, που διέκοψαν την εκδήλωση, απαιτώντας από τους παρευρισκόμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τους εξηγήσουν τι θα γίνει με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη βουλή. Χωρίς ομηρίες, αυτήν τη φορά…

Παλιά παιχνίδια

Με πρωτοφανή συμμετοχή αγροτών συνεχίζονται τα μπλόκα. Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται ότι δεν ξεχνούν τα «παιχνίδια» του παρελθόντος και προσπαθούν να καπηλευτούν καταστάσεις.
Βγαίνουν και κατηγορούν, προς πάσα κατεύθυνση, όσους προσπαθούν να εξασφαλίσουν κάτι καλύτερο για τους αγρότες. Αυτούς που συζητούν και διαπραγματεύονται με τους κυβερνώντες και τα κόμματα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτούς που βάζουν κόκκινες γραμμές και δεν υποχωρούν από τα μπλόκα. Προσπαθούν να ποινικοποιήσουν, με λίγα λόγια, τον διάλογο. Ευτυχώς, είναι λίγοι!