Διαβάστε στην «ΥΧ»: Αισιόδοξες προβλέψεις για το βαμβάκι

Οι εκτιμήσεις γεννούν χαμόγελα για ελάχιστη καθαρή τιμή στα 50 λεπτά το κιλό στον παραγωγό.
-ΤΡΥΓΟΣ: Λίγα τα κιλά, καλά όμως τα λεφτά
Ελπίζουν οι αμπελουργοί για αυξημένες τιμές
Διαβάστε ακόμη στο φύλλο της «Ύπαιθρος Χώρα» που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή 19 Αυγούστου:
-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Μίνι παροχές με μάξι εισφορές υγείας
Οι αξιώσεις των δανειστών και πόσο θα αυξηθούν από 1η Ιανουαρίου 2017 οι εισφορές υγείας των αγροτών αν περάσει η ρύθμιση που προωθούν
-ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ: Έπιασε τόπο το κλίμα φόβου
Με 17 λεπτά έκλεισαν πολλοί παραγωγοί, έως και 19,5 λεπτά το κιλό δίνουν μύλοι για εξαιρετικές ποιότητες
–ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΡΟΛΑΣ (Γενικός Διευθυντής ΑΣ Θεσπρωτίας): «Η σύγχυση αποκτά… καταστατικές αρχές, απουσιάζει όμως η πραγματικότητα»
-ΑΛΟΗ: Το φυτό που… θεραπεύει αδιέξοδα
Πώς βοήθησε ένα νέο αγρότη να πετύχει
-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Σκοτώνουν τα καϊκια και το πνεύμα της Ελλάδας
Μια παράδοση χιλιάδων ετών σβήνει από μια ευρωπαϊκή οδηγία
-ΕΒΖ: Ξεμπλόκαραν τα 5 εκατ. ευρώ, πληρώθηκαν οι τευτλοπαραγωγοί
-Μπίζα: Τα άγνωστα όσπρια που από οικιακή καλλιέργεια βαδίζουν προς τη μαζική παραγωγή στην Κρήτη
-Ηλεία: Ωριμάζουν οι συνθήκες για δημιουργία Ομάδας Παραγωγών μετά την ένταξη της μαύρης κορινθιακής σταφίδας στη συνδεδεμένη
-Η σφήκα απειλεί τις καστανιές της Δυτικής Φθιώτιδας
Τη βιολογική καταπολέμηση προτείνει το υπουργείο Αγροτικής ΑνάπτυĄης
Aκόμα:
-Ώθηση στα θερμοκήπια δίνει η γεωθερμία
H Selecta Hellas παντρεύει την περιβαλλοντική προστασία με θέσεις εργασίας
-Ακτινίδια Πυργετού: Η άριστη ποιοτικά παραγωγή επιτρέπει χαμόγελα και αισιοδοξία, στο τραπέζι πρόταση για αποκλειστική βιοκαλλιέργεια
-Ο κτηνοτρόφος, η ασχετοσύνη του εφοριακού και οι ανευθυνοϋπεύθυνοι της δημόσιας διοίκησης: Μια ιστορία που αναδεικνύει τις Συμπληγάδες που καλούνται να περάσουν στην καθημερινότητά τους οι αγρότες
-Το Yoleni’s αποκτά σάρκα και οστά και εγκαινιάζει το πρώτο φυσικό κατάστημα: Το γνωστό ηλεκτρονικό delicatessern παραδοσιακών προϊόντων γυρίζει σελίδα
-Κόντρα στις δυσκολίες προσπαθεί να επιβιώσει η πρωτογενής παραγωγή στην Τήλο
-Γλυκόπικρη γεύση αφήνουν τα καρπούζια στον παραγωγό λίγο πριν την αυλαία της φετινής σεζόν