Θ. Παπακωνσταντίνου: Πιο ενωμένο από ποτέ το αγροτικό κίνημα

Θ. Παπακωνσταντίνου: Πιο ενωμένο από ποτέ το αγροτικό κίνημα

Ανάμικτά είναι τα συναισθήματα που φέρει ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας των Αγροτών Θόδωρος Παπακωνσταντίνου αναφορικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας και να καταστεί σαφές, είναι το μεγάλο όφελος για τον αγροτικό κίνημα, που μέσα από αυτές τις κινητοποιήσεις βγαίνει πιο ενοποιημένο από ποτέ».

Τονίζοντας ότι «οι αγώνες δεν τελειώνουν ποτέ» και προσθέτοντας ότι «όσο πιο συντονισμένα και οργανωμένα γίνονται, τόσο μεγαλύτερα είναι τα οφέλη», ο κ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι «μπορεί από τη σημερινή συνάντηση να μην πήραμε όσα ζητούσαμε και να χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα, αλλά από πλευράς μας, έγινε μια συγκεκριμένη και συγκροτημένη τοποθέτηση επί του πλαισίου των πέντε σημείων που θέσαμε στη Νίκαια και έτσι καταστήσαμε σαφή την καθημερινότητά μας, όπως τη ζούμε εμείς».

Αναφορικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης, ο ίδιος χαρακτήρισε θετικό το αφορολόγητο, αλλά και το γεγονός ότι το ασφαλιστικό «δεν πρόκειται να κατατεθεί άμεσα για ψήφιση στη Βουλή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ