Κρίσιμες στιγμές για τον αγώνα των αγροτών

Λάρισα: Κλειστά τα Τέμπη από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ

Σε κλίμα έντασης και διαφωνιών διεξάγονται οι συσκέψεις των αγροτών αφού σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ypaithros.gr ο πρόεδρος του Α.Σ. Λαρισαίων Αγροτών Χρήστος Σιδερόπουλος υπήρξαν διαφωνίες με τη διαδικασία της συζήτησης στη Σίνδο. «Πρόκειται για πραξικόπημα, αφού στην ουσία αποχωρήσαμε οι περισσότεροι και έμειναν τα οκτώ μπλόκα», μας αναφέρει ο Χ. Σιδερόπουλος.

Ειδικότερα, με όσα μας τονίζει ο Χ. Σιδερόπουλος, αφορμή της έντασης στάθηκε η προσπάθεια κάποιων να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση περισσότεροι εκπρόσωποι, ενώ είχε συμφωνηθεί να παραβρίσκονται στη διαδικασία μόνο δύο εκπρόσωποι από το κάθε μπλόκο. «Μάλιστα, υπήρξε η διάθεση να συμμετέχουν στο προεδρείο και φορείς, που δεν έχουν τρακτέρ στα μπλόκα», μας αναφέρουν.

Το κλίμα «πυροδοτήθηκε» μέσα από διαφωνίες, με αποτέλεσμα, πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι του μπλόκου των Τεμπών. Όπως τόνισε στο ypaithros.gr o κ. Σιδερόπουλος, αποχώρησαν και εκπρόσωποι άλλων μπλόκων, όπως του Μαυροβουνίου, της Χαλάστρας και της Έδεσσας.