Πορτοκάλια στους μαθητές από το Δήμο Ζίτσας

Πορτοκάλια στους μαθητές από το Δήμο Ζίτσας

Με τη διανομή πορτοκαλιών στους μαθητές των σχολείων και τους ωφελούμενους, συνεχίζεται στο Δήμο Ζίτσας η εφαρμογή του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Η υποδομή που διαθέτει ο Δήμος Ζίτσας για το κοινωνικό παντοπωλείο και η οργάνωση των υπηρεσιών από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αλκιβιάδη Βότσικα με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή του προγράμματος έχουν ως αποτέλεσμα οι ωφελούμενοι να παίρνουν τα προϊόντα που δικαιούνται άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία.

«Μέχρι σήμερα μέσω του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. έχουμε διανείμει περισσότερους από 25 τόνους φρούτων (Ροδάκινα, μήλα, ακτινίδια, μανταρίνια), περίπου 20 τόνους ρυζιού, νωπά κοτόπουλα,» αναφέρει ο κ. Βότσικας κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό του προγράμματος και καταλήγει, «προσπαθούμε ως Δήμος να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται ώστε να βοηθάμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολα και μας έχουν ανάγκη και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε».