Π. Αττικής: Παράταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 3η Food Expo

Π.Αττικής: Παράταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Παράταση μέχρι και την Παρασκευή 29/1/2016 δόθηκε από την Περιφέρεια Αττικής σε όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών της Αττικής ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση “3η FOOD EXPO 2016”, στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων – Ποτών “3η FOOD EXPO” θα πραγματοποιηθεί  από 19 – 21 Μαρτίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος, όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών δραστηριοποιούνται μέσα στη χωρική αρμοδιότητά της και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 29 Ιανουαρίου 2016 με υποβολή σχετικής αίτησης στην Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο Fax: 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις).

Η Περιφέρεια Αττικής προσανατολίζεται να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 70% για την ενοικίαση περιπτέρου 90 τ.μ. ενώ το 30% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες.

Προϋποθέσεις για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί στην Αττική και η δυναμική τους να επιτρέπει την σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές από την εγχώρια και διεθνή αγορά.

Σύμφωνα με την πρόσκληση επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών, καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Πληροφορίες: 
Περιφέρεια Αττικής
Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής
Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής
κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770, [email protected]
κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771, [email protected]
κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772, [email protected]