Μια παραίτηση που πολύ άργησε…

Στουπής: Μια παραίτηση που πολύ άργησε…

Κανείς δεν θα θυμάται σε λίγο τι έκανε στην Αχαρνών 2 ο τέως, πλέον, γενικός γραμματέας και στενός συνεργάτης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου. Για να μην αναφερθούμε στην άποψη που είχαν σχηματίσει οι υπάλληλοι του υπουργείου, οι αγρότες και οι φορείς του χώρου.

Ας μην τον στεναχωρήσουμε όμως άλλο, μέρες που ‘ναι, αφού βιώνει το δικό του, προσωπικό δράμα. Δεν είναι και μικρό πράγμα να χάνεις την καρέκλα της εξουσίας μέσα από τα χέρια σου! Εν ευθέτω χρόνω, οι πραγματικές αιτίες – προβλήματα θα παρουσιαστούν από την «ΥΧ», όπως πρώτοι γράψαμε και για την παραίτησή του.

Σύμφωνα, πάντως, με αξιόπιστες πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον κ. Στουπή αποτελεί προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού. Πρόκειται για στέλεχος με γνώσεις, εμπειρία και όραμα, που καλείται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που θα έπρεπε να έχει επιτελέσει ο προκάτοχός του. Έστω και αργά, βέβαια, οι αγρότες θα έχουν ένα λόγο να χαμογελούν. Εμείς, πάντως, χαμογελάσαμε με την προσπάθεια να αποδοθεί η παραίτησή του σε προσωπικούς λόγους. «Για λόγους ανυπέρβλητους, αυστηρά προσωπικούς και επαγγελματικούς, είχα διατυπώσει προς τον υπουργό και τον πρωθυπουργό της χώρας αίτημα αντικατάστασης από τη θέση του Γ.Γ. εδώ και 40 μέρες» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο τέως.