Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ηρακλείου

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος Λευτέρης Ντουράκης και τα μέλη του νέου Συμβουλίου αναφέρθηκαν στα προβλήματα του κλάδου και τόνισαν πως το Συμβούλιο θα επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην άμεση επικοινωνία με τους συναδέλφους και την εκπαίδευση σε τομείς που προάγουν το επάγγελμα του κρεοπώλη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία στη νέα Διοίκηση του Συνδέσμου και τόνισε πως η Περιφέρεια Κρήτης παραμένει πάντα συμπαραστάτης των παραγωγικών και επαγγελματικών κλάδων του νησιού που στηρίζουν την τοπική οικονομία και ανάπτυξη και συμβάλλον στην διατήρηση της κοινωνικής ζωής στην ύπαιθρο της Κρήτης.

Οι εκπρόσωποι των κρεοπωλών του Ηρακλείου υπογράμμισαν πως επιδιώκουν την ανάδειξη του Παραδοσιακού Κρεοπωλείου μέσα από την ενημέρωση των καταναλωτών για τα προϊόντα άριστης ποιότητας που προσφέρει και τα ανταποδοτικά οφέλη από τη στήριξή τους στο κρεοπωλείο της γειτονιάς.

Το νέο Δ.Σ. αποτελούν ο Πρόεδρος Λευτέρης Ντουράκης, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Βερτούδος, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Δατσέρης, ο Β΄ Γενικός Γραμματέας Κυριάκος Δημητρίου, ο Ταμίας Δημήτρης Κουτσάκης, ο Β΄ Ταμίας Νίκος Γκιαουράκης και ο Εκπρόσωπος Τύπου Βαγγέλης Κουρουπάκης.