Σύσκεψη για Ομάδα Παραγωγών Λαχανικών-Οσπρίων στη Λάρισα

Σύσκεψη για Ομάδα Παραγωγών Λαχανικών-Οσπρίων στη Λάρισα

Σε σύσκεψη καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς της Ο.Π. Οσπρίων, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών και οι υπεύθυνοι της διαχειριστικής προκειμένου να συζητήσουν την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 18:30μ.μ., στα γραφεία του συνεταιρισμού, (Αγχιάλου 4 στη Φιλιππούπολη) την εξέλιξη της καλλιέργειας των οσπρίων και την προετοιμασία φακέλου πιστοποίησης.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών έπειτα από την εκδήλωση μεγάλου ενδιαφέροντος, για την καλλιέργεια Λαχανικών – Κηπευτικών ανακοινώνει ότι προχωρά σε συνάντηση – συζήτηση ώστε να γίνει πρόβλεψη για τη δημιουργία ομάδας και εσωτερικού κανονισμού. Ο τομέας έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και συγκρότησης ομάδας.

Ακόμη την Πέμπτη 10 Μαρτίου και ώρα 18:30μ.μ. στα γραφεία του συνεταιρισμού, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση παραγωγών, με θέμα την σύσταση της ομάδας παραγωγών στον τομέα Λαχανικών – Κηπευτικών. Παρόν θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος του Α.Σ. κ. Ιωάννης Καραστέργιος, ενώ υπεύθυνος οσπρίων είναι ο Νούλας Νικόλαος, υπεύθυνος Λαχανικών-Κηπευτικών οι κ.κ. Σιδερόπουλος Χρήστος, Μαντζώνης Ελευθέριος.