Τουριστική προβολή της Ελλάδας στην Πολωνία

H διοργανώτρια εταιρεία των εκθέσεων GRECKA PANORAMA στην Πολωνία (Βαρσοβία 11-13.12.2015) και GREKLAND PANORAMA στη Σουηδία (Στοκχόλμη 12-14.02.2016), ενέταξε την Κω, στους τιμώμενους προορισμούς για τις δύο παραπάνω εκθέσεις, εξασφαλίζοντας ξεχωριστή προβολή σε δύο πολύ σημαντικές αγορές για το νησί

Τουριστική προβολή της Ελλάδας στην Πολωνία

Ο Ελληνικός Τουρισμός θα προβληθεί στην έκθεση του σχετικού κλάδου «Grecka Panorama I Cypr» που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως 13 Δεκεμβρίου 2015 στην πρωτεύουσα της Πολωνίας στο Torwar Arena της Βαρσοβίας. Πιο συγκεκριμένα, στην εν λόγω έκθεση θα προβληθούν ως «τιμώμενες περιοχές» τα παρακάτω νησιά: Κω, Λέσβος, Σάμο, Χίο. Καθώς για αυτούς τους τουριστικούς προορισμούς θα δοθούν έντυπα ενημερωτικού υλικού αλλά θα γίνει και διανομή παραδοσιακών προϊόντων στους επισκέπτες της έκθεσης.

Παράλληλα η έκθεση Grecka Panorama I Cypr θα τελεστεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας «ΕΡΜΗΣ». Επιπλέον στην έκθεση το παρόν θα δώσουν εκπρόσωποι των φορέων της Ελλάδας (όπως οι Περιφέρειες Κρήτης, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας αλλά και Δήμοι, μεταξύ των οποίων, Χερσονήσου, Ρεθύμνου, Κω, Καβάλας, ο Δήμος Καλαμπάκας για τον προορισμό των Μετέωρων καθώς και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Τριπόλεως).

Εξίσου σημαντική παρουσία στην έκθεση θα έχουν και η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής και η Πανελλήνια Ένωση Κάμπινγκ. Οι διοργανωτές της έκθεσης, της εταιρίας North Events αναφέρουν ότι: «Σκοπός της διοργάνωσης της έκθεσης είναι η πολυδιάστατη τουριστική προβολή της Ελλάδας (όπως Πολιτισμός, Γαστρονομία, προώθηση προορισμών-επιχειρήσεων- προϊόντων και υπηρεσιών) στο Πολωνικό κοινό, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών».