Αυτό το άρθρο είναι 9 μηνών

Η 15η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Πλωμάρι Λέσβου

09.10.2023
1' διάβασμα
i-15i-olomeleia-tis-protovoulias-ella-dika-mas-sto-plomari-lesvou-303310

Στο αποστακτήριο της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεναγήθηκαν τα μέλη της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. Με αφορμή την 15η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που οργανώθηκε φέτος στο Πλωμάρι της Λέσβου οι συμμετέχοντες  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιδιαίτερη πατρίδα του αγαπημένου ούζου και να μυηθούν στα μυστικά της διαδικασίας παραγωγής του.

Παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, βήμα-βήμα την παραγωγή του Ούζου Πλωμαρίου που παράγεται με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και έχει βάση τον καλύτερο γλυκάνισο στον κόσμο. Μετά το τέλος της ξενάγησης η Ποτοποιία προκειμένου να τιμήσει τους προσκεκλημένους της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της οποίας είναι μέλος, παρέθεσε γεύμα στις εγκαταστάσεις της. 

Στην Κλειστή Ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε στο νησί, συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα για τα project που υλοποιεί η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αλλά και το αποτύπωμα της Κοινότητας στην ελληνική κοινωνία και στον άνθρωπο. Το βράδυ η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Ανοιχτής Ολομέλειας, περιελάμβανε την απονομή της πιστοποίησης ETHOS από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων EUROCERT, στα Μέλη που πέτυχαν υψηλό ποσοστό κατόπιν αξιολόγησης τους για την τήρηση αρχών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Βιωσιμότητας και Σεβασμού των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Περιβάλλοντος.

ΓΡΑΦΕΙ: