Την 1η έρευνα αγοράς μέσω ερωτηματολογίου διεξάγει το επιμελητήριο Άρτας

Την 1η έρευνα αγοράς μέσω ερωτηματολογίου διεξάγει το επιμελητήριο Άρτας

Την πρώτη έρευνα αγοράς διεξάγει το επιμελητήριο Άρτας η οποία απευθύνεται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους στο νομό Άρτας, καλώντας τους επιχειρηματίες να συμμετέχουν, απαντώντας στο σχετικό ερωτηματολόγιο που θα τους σταλεί ηλεκτρονικά.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση: 

Το Επιμελητήριο Άρτας σε μια προσπάθεια να διερευνήσει και να καταγράψει τις πραγματικές ανάγκες & τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του Νομού Άρτας προχωρά στην διεξαγωγή της 1ης Έρευνας Αγοράς.

Η Έρευνα απευθύνεται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας στο Ν. Άρτας.

Στόχος είναι η συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με ενδεχόμενα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις, τις πραγματικές ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και την γνώμη των τοπικών επιχειρήσεων σχετικά με το ρόλο και τη δράση του Επιμελητηρίου στην περιοχή, αλλά και δράσεις, που θα ήθελαν να διοργανώσει το Επιμελητήριο το αμέσως επόμενο διάστημα (σεμινάρια, ημερίδες κ.ά.).

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι επιχειρήσεις του νομού Άρτας να ανταποκριθούν στην Έρευνα του Επιμελητηρίου και να αφιερώσουν λίγα λεπτά για να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο, που θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικά και το οποίο μπορούν επίσης, να βρουν ΕΔΩ