Ενημέρωση των παραγωγών της Σάμου για την πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης SKIFF

Ενημέρωση των παραγωγών της Σάμου για την πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης SKIFF
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Για μια νέα, δωρεάν, πρωτοποριακή πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης για θέματα και τεχνολογίες αιχμής γύρω από την αγροτική παραγωγή, που απευθύνεται σε αγρότες και επαγγελματίες του αγροδιατροφικού χώρου, ενημερώνει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Ονομάζεται SKIFF (Skills for Future Farmers) και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Πρόγραμμα Erasmus+. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο http://future-farmer.eu/ και περιλαμβάνει θέματα για βιολογική γεωργία, βιο-οικονομία, πληροφοριακά συστήματα στη Γεωργία, συστήματα Ακριβείας στη Γεωργία, διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων, κ.α.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Kάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί και να παρακολουθήσει τα παραπάνω ψηφιακά μαθήματα στο δικό του χώρο και χρόνο, να επιλέξει ασκήσεις αυτο-αξιολόγησης και παράλληλα με την ηλεκτρονική συμπλήρωση ενός σύντομου ερωτηματολογίου, να λάβει με αυτοματοποιημένο τρόπο πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης για τα επιλεγμένα μαθήματα. H εν λόγω εκπαίδευση είναι δυνατή και μέσω κινητών τηλεφώνων και φορητών συσκευών.

Επιπλέον, υπάρχει μια εφαρμογή για φορητές συσκευές (συμβατή με Android και IOS) που παρέχει δωρεάν προγνώσεις καιρού, γεωργικές ειδοποιήσεις και νέα, κ.α. καθώς και η δωρεάν παροχή μιας πλήρους πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να διαφημίσει τα προϊόντα του ή να αναπτύξει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, σε λίγα απλά βήματα.

Για όλα τα παραπάνω και για τρόπους εγγραφής και πρόσβασης κανείς μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες σε μια πολύ συνοπτική παρουσίαση, διαθέσιμη εδώ

Πηγή: samiakonvima.blogspot.gr

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress