Το 2022 ήταν άλλη μια χρονιά Φροντίδας και Προσφοράς για τη FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ

H FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ το 2022 μεγάλωσε την αγκαλιά της διευρύνοντας το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της «Κύκλος Φροντίδας» με σημαντικές πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης. Διαχρονικά στέκεται στο πλευρό  των συνανθρώπων μας  που έχουν ανάγκη, ανακουφίζοντας με συνέπεια καθημερινές ανάγκες ενώ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση ανθρωπιστικών κρίσεων. Συνεχίζει να υλοποιεί σημαντικές «πράσινες» πρωτοβουλίες και να μεριμνά έμπρακτα για την προστασία του περιβάλλοντος και τη δημιουργία ενός μέλλοντος που θα είναι πιο βιώσιμο και πιο ανθρώπινο για όλους.

Με πεποίθηση πως η πρόσβαση σε «καλύτερη διατροφή», έναν από τους έξι πυλώνες της στρατηγικής βιωσιμότητας  της εταιρείας «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη»,  αποτελεί δικαίωμα όλων, η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ προσφέρει τα υψηλής ποιότητας και υγιεινά γαλακτοκομικά προϊόντα της  σε ευάλωτες ομάδες και κυρίως παιδιά, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση ζητημάτων υποσιτισμού. Με περισσότερες από 450 διανομές προϊόντων, 9.183 κιβώτια με γάλα, τυρί, γιαούρτι και κρέμες γάλακτος έφτασαν σε περισσότερους από 470 Δήμους, Φορείς και Συλλόγους, μέσω της πρωτοβουλίας «Φροντίδα και Αγάπη», που συνεχίζεται για 12η χρονιά με συνολική προσφορά αξίας άνω των €2.5 εκατομμυρίων ευρώ.  

Με τη δράση «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για Κάθε Παιδί!» για έκτη συνεχόμενη χρονιά κάνει πράξη τη φιλοσοφία της να μη λείψει το γάλα από κανένα παιδί. Το 2022, η στήριξη σε δεκάδες ιδρύματα, φορείς και δομές υποστήριξης ανηλίκων σε όλη την Ελλάδα ξεπέρασε τα 508.000 ποτήρια γάλα, ενώ από την έναρξη του προγράμματος το 2015 μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει προσφέρει πάνω από 5.300.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ!

Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει και το 2023 την Αποκλειστική Χορηγία Γάλακτος των Παιδικών Χωριών SOS, ενισχύοντας μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης και προσφοράς, που μετρά ήδη περισσότερα από 708.000 ποτήρια γάλα για τα παιδιά του Οργανισμού από το 2008. Επιπλέον, η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ,  καλύπτει τις ανάγκες γαλακτοκομικών προϊόντων του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη», ενώ συμμετείχε στην ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ουκρανία.

Ακόμα, με τη δύναμη του αγαπημένου γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ Family, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής βιωσιμότητας «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», η εταιρεία πραγματοποίησε πρόγραμμα αναδάσωσης σε τρεις πληγείσες περιοχές της Ελλάδας ενισχύοντας με 5.000 δέντρα το πράσινο στον Υμηττό, την Πάτρα και την Β. Εύβοια, καθώς και με το ΝΟΥΝΟΥ Gouda έργα αναβάθμισης σχολικών υποδομών σε πέντε πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας χαρίζοντας στους μικρούς μαθητές το ασφαλές και όμορφο σχολείο που τους αξίζει.

Η FrieslandCampina HellasNOYNOY επιστρέφει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση  που λαμβάνουν τα προϊόντα της, με πράξεις ουσιαστικής προσφοράς, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας. Με αίσθημα ευθύνης και το βλέμμα πάντα στραμμένο στις νέες γενιές, υλοποιεί με συνέπεια ενέργειες με ισχυρά θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και επενδύει σε ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον για όλους.