Και η 4η ρομποτική φάρμα στην Ελλάδα για τη Lely είναι γεγονός!

Και η 4η ρομποτική φάρμα στην Ελλάδα για τη Lely είναι γεγονός!
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τη συμφωνία για την εγκατάσταση του 4ου διπλού αρμεκτικού ρομπότ Lely Austronaut Α4 στην Ελλάδα ανακοίνωσε η εταιρία Κτηνοτροφικοί Αυτοματισμοί Ελλάδας, θυγατρική εταιρία της Milkplan και αντιπρόσωπος της Lely στην Ελλάδα.

Αμέσως μετά τη συμφωνία για την εγκατάσταση του τρίτου Lely Astronaut Α4 στη φάρμα του κ. Μποτσιάρη Μαργαρίτη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκε τέλη Δεκεμβρίου, η εταιρία ανακοίνωσε τη συμφωνία για την εγκατάσταση του 4ου διπλού αρμεκτικού ρομπότ Lely Astronaut Α4 στη φάρμα του κ. Μαστοργιάννη Δημήτρη στο Αδάμ Θεσσαλονίκης.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Η εγκατάσταση αυτή θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στον στάβλο βάσει των προδιαγραφών που ορίζει η Lely. Στην εν λόγω φάρμα που θα φιλοξενήσει 120 αγελάδες θα τοποθετηθεί και ρομποτική παγολεκάνη MP Powertank 6t από τη Milkplan.

Τέσσερις, θα είναι πλέον οι υπερσύγχρονες ρομποτικές φάρμες στην Ελλάδα και θα είναι όλες Lely! Στους προσεχείς μήνες η εταιρία θα ανακοινώσει τις διάφορες δράσεις της για τον εορτασμό των 25 χρόνων της Lely στον τομέα του αυτοματισμού στην κτηνοτροφία.

 

 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress