Αυτό το άρθρο είναι 53 μηνών

Κορωνοπληρωμές: Ποια νέα προϊόντα μπαίνουν, προς διεύρυνση η στήριξη στην επιτραπέζια ελιά

20/11/2020
58'' διάβασμα
koronopliromes-poia-nea-proionta-bainoun-pros-dievrynsi-i-stirixi-stin-epitrapezia-elia-183885

Με την πλατφόρμα για το ελαιόλαδο να υποδέχεται χιλιάδες παραγωγούς καθημερινά και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήματων να απέχει μόλις μία εβδομάδα (27/11) πυκνές είναι οι εξελίξεις σε μια σειρά από κορωνομέτρα:

Πληρωμές που εκκρεμούν (λαϊκές αγορές), πλατφόρμες που αναμένεται να ενεργοποιηθούν (θερμοκηπιακά Κρήτης, ελιά Καλαμών, κομμένους από αιγοπρόβατα) νέα προϊόντα που παίρνουν τον δρόμο της έγκρισης από το Υπουργείο Οικονομικών και ζητήματα προς διευθέτηση ώστε να ενταχθεί στα μέτρα στήριξης σημαντικός αριθμός παραγωγών που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός (πχ επιτραπέζια ελιά).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΥΧ» το κονδύλι που θα ζητηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών είναι σημαντικό και έχει ήδη οριοθετηθεί.

 

Διαβάστε στην «ΥΧ» που κυκλοφορεί σήμερα 20/11
όλες τις εξελίξεις για τις κορωνοπληρωμές
ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: