Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

10/09/2026
2' διάβασμα
barbekiou-sto-agroktima-tis-amerikanikis-georgikis-scholis-385370

Την πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς, το «BBQ στο Αγρόκτημα», διοργανώνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου (13:00), η Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Θα πραγματοποιηθεί στο δασάκι της Σχολής και, όπως όλες οι δράσεις της, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στηρίζοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα των μαθητών και σπουδαστών, καθώς και το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Σχολής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακό μπάρμπεκιου στο καταπράσινο περιβάλλον του campus, να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του γνωστού DJ Κρις Σταματόπουλου και να προμηθευτούν –στον χώρο της εκδήλωσης- προϊόντα της Σχολής.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για παιδιά και οικογένειες, μετατρέποντας το Αγρόκτημα σε έναν μεγάλο χώρο παιχνιδιού, εξερεύνησης και μάθησης. Με κεντρικό θέμα το «Διαβατήριο των παιδιών στην περιπέτεια», οι μικροί επισκέπτες θα περιηγηθούν σε θεματικούς σταθμούς, συμμετέχοντας σε παραδοσιακά παιχνίδια όπως τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, μαντηλάκι και αυγοδρομίες, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μύθους του Αισώπου μέσα από θεατρικά και κινητικά παιχνίδια, να λύσουν γρίφους και να ανακαλύψουν μυστικά της αγροτικής παράδοσης σε ένα διαδραστικό κυνήγι εξερεύνησης. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης το ψυχαγωγικό Red Noses Show, εργαστήρι πηλού για μικρούς και μεγάλους, καθώς και βιωματικές δραστηριότητες κηπουρικής, όπου τα παιδιά θα φυτεύουν και θα μεταφυτεύουν φυτά, γνωρίζοντας από κοντά τη χαρά της δημιουργίας μέσα από τη φύση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργούν δραστηριότητες όπως face painting, μπαλονοκατασκευές και 360° photo booth, προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές και αναμνηστικές εικόνες σε όλη την οικογένεια.

Την εκδήλωση στηρίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και την Εθελοντική Ομάδα Κυριών.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας το «BBQ στο Αγρόκτημα» θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310492832 ή στο e-mail [email protected]

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: