Για άδικο αποκλεισμό κοινοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών από την λίστα μειονεκτικών περιοχών

Για άδικο αποκλεισμό κοινοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών από την λίστα μειονεκτικών περιοχών
-Διαφήμιση-

Για «Άδικο αποκλεισμό των κοινοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών από την λίστα των μειονεκτικών περιοχών της Ελλάδας» κάνουν λόγο με κοινή τους επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στ. Αραχωβίτη, τον γ.γ. διαχείρισης κοινοτικών πόρων κ. Χ. Κασίμη, αλλά και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη, ο Δήμος Ιωαννιτών, ο Γ.Α.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, “ΕΝΩΣΗ αγροτών” και η ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κου. Σταύρου Αραχωβίτη στο Βελβεντό Κοζάνης, ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κος. Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επίτροπο Γεωργίας κ. Hogan  σχετικά με την διεύρυνση των κριτηρίων βάσει των οποίων χαρακτηρίζονται οι κοινότητες ως μειονεκτικές, σας καλούμε όπως εξετάσετε τον άδικο αποκλεισμό των κοινοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών από την λίστα των μειονεκτικών περιοχών της Ελλάδας.

Σας  καλούμε  να προβείτε σε κάθε ενέργεια προς άρση αυτής της αδικίας, επισημαίνοντας  ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ανταπόκριση εκ μέρους του Υπουργείου για τους λόγους του αποκλεισμού, ώστε να γνωρίζουν και οι παραγωγοί αυτών των περιοχών την αιτία της  μείωσης  των εισοδημάτων τους».

-Διαφήμιση-