Στον Αγιόκαμπο η 2η Πανελλήνια Συνάντηση των “γερακιών” Hayabusa

Στον Αγιόκαμπο η 2η Πανελλήνια Συνάντηση των “γερακιών” Hayabusa
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία για την 2η Πανελλήνια Συνάντηση Hayabusa που διοργανώνεται από το Hayabusa Club Thessaloniki Hellas.

H συνάντηση θα λάβει χώρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και συγκεκριμένα από της 25 έως και της 28 Μαΐου 2018 στην περιοχή του Αγιόκαμπου Λάρισας, στο ξενοδοχείο GOLDEN BEACH.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συνάντηση των “γερακιών” τόσο από την Ελλάδα όσο και από εξωτερικό (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία και Ολλανδία) για να περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο δίπλα στην θάλασσα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν εκδρομές στις γύρω περιοχές ενώ έχουν προγραμματιστεί και μια σειρά εκδηλώσεων, όπως, Μοτοκαλλιστεία, Μοτοπαιχνίδια, Λαϊκή βραδιά,  Τalent Show-Karaoke«Πανελλήνια Έχεις Ταλέντο» καθώς Eπέτειος 10 έτη HayabusaClubThessaloniki Hellas 2008-2018.

Παράλληλα με την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια με θέματα:  «Βασική Υποστήριξη της ζωής» και  «Πνιγμός στη θάλασσα» από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών  ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α .

Πηγή: ert.gr

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress