Αγροτικά φωτοβολταϊκά: Μεγάλη η συμμετοχή στο συνέδριο του ΠΣΑΦ στην Πιερία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 10/9 η ενημερωτική εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΠΣΑΦ) στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Σε συνέχεια των προηγούμενων συνεδρίων, για ακόμα μια φορά, η πληρότητα της αίθουσας ανήλθε στο 100%, καθώς προσήλθαν εκατοντάδες αγρότες – μέλη του ΠΣΑΦ από όλη τη χώρα, για να συζητηθούν οι εξελίξεις και τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τα αγροτικά φωτοβολταϊκά.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Σπανούλης, ζήτησε από το βήμα της εκδήλωσης να δοθούν επιπλέον 20.000 φωτοβολταϊκά των 100 kW σε αγρότες, ενώ παρουσίασε αναλυτικά τα θετικά αποτελέσματα που θα έχει μια τέτοια εξέλιξη για το περιβάλλον, την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και την παραμονή των νέων στην ελληνική περιφέρεια.

Εκτός των εκπροσώπων του ΔΣ του ΠΣΑΦ, τοποθετήσεις πραγματοποίησαν, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής Αγροτικής Τραπεζικής από την Τράπεζα Πειραιώς, Αλέξης Πολυτάκης, και εκπρόσωποι εξοπλισμού και κατασκευών αγροτικών φωτοβολταϊκών. Επίσης, υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση και χαιρετισμός από τον πρόεδρο του ΔΑΠΕΕΠ, Ιωάννη Γιαρέντη.