Αγροτικό συλλαλητήριο με τρακτέρ στη Λάρισα την Πέμπτη 18/11

Μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Μαξίμ» με πρωτοβουλία των Αγροτικών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου στην οποία συμμετείχαν αρκετοί αγρότες, ομόφωνα αποφασίστηκε η κλιμάκωση της δράσης.

Ως εκ τούτου απευθύνεται κάλεσμα σε όλους τους αγρότες του δήμου Τυρνάβου μεθαύριο Πέμπτη (18/11/2021) και ώρα 11:00 το πρωί, στην είσοδο της πόλης του Τυρνάβου έναντι της «Τούμπας» για να συμμετάσχουν με τα τρακτέρ τους στο αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουμε στην πόλη της Λάρισας με προορισμό την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «διεκδικούμε άμεσα αποκατάσταση της αδικίας για την μη καταβολή της προκαταβολής του 40% σε όλες τις καλλιέργειες που μας υποσχέθηκαν από τις αρχές του καλοκαιριού, αποζημίωση των υπεπρώριμων νεκταρινιών και ροδάκινων στην ασφαλίζομενη τους αξία, αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο σε όλους τους καλλιεργητές και κτηνοτρόφους χωρίς περιορισμούς και εξαιρέσεις, μείωση του αγροτικοκτηνοτροφικου ρεύματος στο 50%.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη διότι ότι κερδίσαμε έγινε στο δρόμο με αγώνες. Καλούμε όλους τους φορείς να συμμετάσχουν μαζί μας ώστε έμπρακτα να μας συμπαρασταθούν.