Αλλαγή φρουράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αλλαγή φρουράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αλλαγή φρουράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών του ΥπΑΑΤ, Αντώνης Μωϋσίδης, έκανε γνωστή την παραίτησή του με επιστολή του προς τους εργαζόμενους του Οργανισμού.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Αν. Μωυσίδη:

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2016
Αγαπητές/οι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω ότι από χθες έχω καταθέσει εγγράφως την παραίτησή μου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ευαγ. Αποστόλου, κι εντός των προσεχών ημερών αναμένεται ο ορισμός του νέου Προέδρου του Οργανισμού.

Πρώτα απ’όλα και πάνω απ’όλα, νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλαμε στο διάστημα αυτό και μάλιστα μέσα σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές δημόσια,  ο Οργανισμός απαρτίζεται από ικανότατα στελέχη υψηλού επιπέδου προσόντων, τα οποία ασκούν τα καθήκοντά τους με επιτυχία, ζήλο και πολλές φορές αυταπάρνηση.

Θεωρώ ότι υπηρέτησα τον Οργανισμό με συνέπεια και σεβασμό στην αξιοπιστία του και πάντα με γνώμονα την επιτακτική ανάγκη τήρησης της σχετικής Κοινοτικής & Εθνικής Νομοθεσίας, ώστε να διασφαλίζεται στο έπακρον το δημόσιο συμφέρον.

Σας εύχομαι να έχετε υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αντώνιος Μωυσίδης
Πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ